Αταμάν: «Κλειδί ο Μήτογλου»

Ο προπονητής των πράσινων ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένα τυπικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, αν το έβλεπαν οι σκάουτερ του ΝΒΑ θα έλεγαν «είναι μπάσκετ αυτό»; Σήμερα παίξαμε κάπως διαφορετικά, με τακτικές αλλαγές. Σήμερα έπαιξε ο Μήτογλου, που δεν είχε παίξει στα άλλα δύο παιχνίδια, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός γιατί μας δίνει πάρα πολλές δυνατότητες σε τακτικό επίπεδο, μπορεί να παίξει τόσο στο «4» όσο και στο «5». Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα κοντά στο καλάθι, κάτι στο οποίο βασίζεται ο Παναθηναϊκός.

Δεν ήμασταν σπουδαίοι στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη. Ήταν περίεργο βράδυ και για τον Ολυμπιακό, που σούταρε 4/16 βολές. Δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, οι οποίοι μετά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό μας στήριζαν όπου και να τους έβλεπα, στους δρόμους, στα εστιατόρια… θέλω να πω ότι αυτοί πίστευαν περισσότερο από εμάς! Θέλω να βλέπω το γήπεδο γεμάτο στην Ευρωλίγκα, όχι μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι ξεχωριστό να κερδίζω το πρώτο μου ελληνικό ντέρμπι, ειδικά σε αυτή την ατμόσφαιρα. Ξέρω πως ειπώθηκαν πολλά για τον Σλούκα, όμως συνολικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ακόμα και αν υπήρχαν ανησυχίες για το ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι. Είμαι χαρούμενος με την πρώτη μου νίκη, αλλά ο στόχος μου δεν είναι να κερδίσω μία φορά τον Ολυμπιακό, αλλά να κερδίσω το πρωτάθλημα.

Δεν αλλάζει κάτι στους δύο παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για παίκτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν πραγματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Κλειδί, Μήτογλου,ataman, kleidi, mitoglou