Αλκαράθ: “Δεν είμαι 100% έτοιμος”

Ο Κάρλος Αλκαράθ παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του στο Μπερσί, ότι δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του στο πόδι, μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον οποίον προπονήθηκε την Κυριακή, ενώ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα φαβορί του τουρνουά. 

“Δεν θα πω ότι είμαι έτοιμος 100% γιατί μπορεί να είναι ψέμα.” είπε ο 20χρονος Ισπανός. “Γνωρίζετε ότι μετά από μια μεγάλη σεζόν κάθε παίκτης έχει μικρά προβλήματα με το σώμα του. Αισθάνομαι λίγο πόνο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ήρθα εδώ και νιώθω αρκετά καλά

για να κάνω μια καλή πορεία.”

“Ωστόσο, πιστεύω ότι η προπόνηση με τον Νόλε ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστώ γι’ αυτό το τουρνουά, να κάνω προπόνηση με τον καλύτερο! Έχουμε μια εξαιρετική σχέση εκτός court. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Μιλάμε για τα πάντα.”

“Προφανώς δεν πρόκειται να μου δώσει συμβουλές για το πως θα τον κερδίσω, αφού διεκδικούμε το Νο1 του κόσμου”, είπε χαμογελώντας, “αλλά μιλάμε για το Tour, για πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, για άλλα αθλήματα, όπως το ράγκμπι που είδα στην τηλεόραση (τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος). Μάλιστα μετά από την προπόνηση παίξαμε και πόδο-τένις. Αυτές είναι μεγάλες στιγμές.”

Όσο για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο στο Παρίσι ο Αλκαράθ τόνισε: “Δεν ξέρω αν έχει περισσότερες πιθανότητες αυτός ή εγώ. Ο Γιάνικ (σ.σ Σίνερ) για παράδειγμα παίζει απίστευτα. Ο Μεντβέντεφ επίσης. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι το ταμπλό είναι ανοιχτό και πολλοί παίκτες είναι σε θέση να κερδίσουν το τουρνουά.”

Ο Νο2 του κόσμου θα ξεκινήσει την πορεία του στο Παρίσι κόντρα στον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Αλκαράθ: “Δεν είμαι 100% έτοιμος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα