Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον νίκησε με 2-0 και τον άφησε πίσω της στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Δεν άφησε σε κανένα σημείο η Ένωση τον «Δικέφαλο του Βορρά» να την αμφισβητήσει. Πήγε από την αρχή το παιχνίδι εκεί που το ήθελε και έως το φινάλε απειλήθηκε ελάχιστα.

Βρήκε γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έκανε το 2-0 στα πρώτα

λεπτά του δευτέρου και κάπως έτσι πανηγύρισε μία ακόμη νίκη. Με αυτή είναι πια στο +3 από τον ΠΑΟΚ και στο -2 από την κορυφή. Εκεί παραμένει ο Παναθηναϊκός. Φυσικά είναι σε εκκρεμότητα το θέμα του ντέρμπι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ασκήσει έφεση.

Ο τελευταίος έπαιζε ακριβώς μετά. Το έργο του ήταν δύσκολο, αλλά εκείνος το έκανε να φαίνεται εύκολο. Επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0, έγινε η πρώτη ομάδα που περνά από εκεί και ανέβηκε και πάλι δεύτερος.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει 21 βαθμούς και είναι στο -1 από τον Παναθηναϊκός. Είναι γνωστό πως στους Πειραιώτες έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός λόγω του επεισοδίου με τον Χουάνκαρ. Εντός των επόμενων ημερών θα ξέρουμε και την απόφαση της Εφέσεων για να φανεί εάν όντως η βαθμολογία είναι αυτή που ισχύει τώρα ή εάν αλλάξει κάτι.

Όσο για τον ΟΦΗ, έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην εξάδα. Έμεινε στους 13 βαθμούς με αυτή την ήττα και είναι στο -1 από τον Άρη και στο -2 από τη Λαμία. Φυσικά ο δρόμος είναι μεγάλος και ο στόχος των Κρητικών φέτος είναι να μπουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/10

Βόλος ΝΠΣ – Κηφισιά 2-1

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2

Κυριακή 29/10

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 5-0

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Δευτέρα 30/10

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2

Επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο (4/11)

Λαμία – Παναθηναϊκός (17:30)

Κυριακή (5/11)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17:30)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:30)

Άρης – Ατρόμητος (20:15)

Δευτέρα (6/11)

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (18:00)

Κηφισιά – ΑΕΚ (19:30)

 Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα