Μπακασέτας: "Γνωριζόμαστε καλά με τον Φορτούνη"

Μπακασέτας: "Γνωριζόμαστε καλά με τον Φορτούνη"alambosΔευ, 11/16/2020 - 00:28

Ο Τάσος Μπακασέτας βρισκόταν με "κλειστά μάτια" με τον Κώστα Φορτούνη και οδήγησαν την Εθνική στην εύκολη νίκη επί της Μολδαβίας. Ο άσος της Αλάνιασπορ μίλησε για τη συνεργασία αυτή και όχι μόνο στο OPEN. Αναλυτικά όσα είπε για:

Το ότι έχει δύο γκολ και τα δύο με τη Μολδαβία: 

"Ναι, μου πάει η Μολδαβία, είχα σκοράρει και στο πρώτο ματς, σήμερα σκόραρα ξανά, αλλά δεν μετράει αν έβαλα γκολ

ή έδωσα ασίστ, μετράει η νίκη."

Την συνεργασία του με τον Φορτούνη

"Με τον Κώστα έχουμε υπάρξει συμπαίκτες στην Τρίπολη όταν ήμουν εγώ 17 κι εκείνος 18. Έπαιζα τότε πιο μπροστά κι εκείνος λίγο πιο πίσω. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και βέβαια μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Κώστα, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο."

Τους πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ

"Μου λείπουν και οι τρεις συμπαίκτες που είχα στην ΑΕΚ. Λείπουν όλοι, φαίνεται και στο γήπεδο και όποτε έχουν αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα το πόσο σημαντικοί είναι."

Το ματς της Τετάρτης: 

"Τετάρτη ένα αποτέλεσμα είναι για μας, δεν υπάρχει δεύτερο αποτέλεσμα και θα τα καταφέρουμε."

Το πως θα αντιμετωπίσουμε τη Σλοβενία

"Δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι κριτήριο για το πως θα αντιμετωπίσουμε κάποιον αντίπαλο. Πάντα παίζουμε όπως σήμερα. Μπορεί με κάποιους αντιπάλους να έχουμε πιο παθητικό ρόλο, αλλά πάντα η προσέγγισή μας είναι όπως το σημερινό ματς. Να έχουμε υψηλή ένταση, να κυριαρχούμε στο ματς και νομίζω το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό."
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη υπενθυμίζοντας πως υπύρξαν συμπαίκτες και γνωρίζονται καλά.

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 00:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα