Άλι Νταΐ : "Ελπίζω να με περάσει ο Κριστιάνο"

Άλι Νταΐ : "Ελπίζω να με περάσει ο Κριστιάνο"evlachosΚυρ, 11/15/2020 - 23:14

Επτά γκολ χωρίζουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Άλι Νταΐ και από το απόλυτο ρεκόρ του παίκτη με τα περισσότερα γκολ με την φανέλα Εθνικής ομάδας. 

Ο Άλι Νταΐ μίλησε σε Ιταλικό μέσο ενημέρωσης για την ενδεχόμενη απώλεια ενός ρεκόρ που ίσως να πίστευε ότι ποτέ δεν θα το χάσει :

"Δεν θα στεναχωρηθώ. Το

αντίθετο. Χαίρομαι που ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Κριστιάνο θα το καταφέρει και ελπίζω να με περάσει. Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Ένα φαινόμενο. Θα τον συγχαρώ άμεσα. Αλλά ας περιμένουμε έχει επτά γκολ ακόμα να πετύχει για να μου πάρει το ρεκόρ".

Με την Γαλλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε αλλά έχει μπροστά του το ματς με την Κροατία την Τρίτη για να πλησιάσει τον Ιρανό. 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Portugal - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Portugal ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με 109 γκολ ο Ιρανός Άλι Νταΐ είναι ο ρέκορντμαν σκόρερ με Εθνικές ομάδες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει και αυτό το ρεκόρ.  Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 23:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα