Τσιμίκας: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο"

Τσιμίκας: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο"alambosΔευ, 11/16/2020 - 00:16

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά από τραυματισμό και κορωνοϊό επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και βοήθησε να φτάσει στη νίκη επί της Μολδαβίας. Δείτε τί είπε ο άσος της Λίβερπουλ για: 

Την επιστροφή στην Εθνική με νίκη: 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Εθνική. Δώσαμε τα πάντα, χαρήκαμε αλλά θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο επόμενο ματς που για μας είναι "τελικός". Θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε μόνο τη νίκη."

Την καλή ψυχολογία που φαίνεται να έχει η ομάδα: 

"Ναι αισθανόμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι παίκτες και το σταφ. Το δείχνουμε και στο γήπεδο με τη μπάλα που παίζουμε. Όπως σήμερα έτσι και σε κάθε ματς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε και δύο γκολ, αλλά έχουμε τον τελικό σε τρεις μέρες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη."

Την Λίβερπουλ: 

"Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Ήταν όνειρο ζωής διότι η οικογένειά μου και ο αδερφός μου από παιδί είναι Λίβερπουλ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αυτό δεν έχει τελειώσει, εγώ θα δίνω σε κάθε προπόνηση το 100% ώστε να βοηθήσω την Εθνική αλλά και το club μου όταν γυρίσω."

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τη νίκη επί της Μολδαβίας αλλά και τον επερχόμενο "τελικό" με την Σλοβενία. Αναφέρθηκε και στη Λίβερπουλ.

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 00:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα