Φορτούνης: «Στόχος μας η πρώτη θέση»

Φορτούνης: «Στόχος μας η πρώτη θέση»ndaoutisΔευ, 11/16/2020 - 00:17

Για τον ξεκάθαρο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στον προκριματικό όμιλο του Nationς League, μίλησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Μολδαβία, ο Κώστας Φορτούνης.

«Είχαμε δύο τελικούς, κερδίσαμε τον ένα», τόνισε στην αρχή ο διεθνής επιθετικός, για να συνεχίσει λέγοντας: «Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας θα μας περιμένουν στο μισό γήπεδο. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ματς. Πρέπει

να το κερδίσουμε οπωσδήποτε». 

Αναφορικά με την δική του παρουσία στον αγώνα, τόνισε: «Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον με τις εμφανίσεις μου. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο στο γήπεδο άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι. Στόχος μου να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, αναφερόμενος στον αγώνα με την Σλοβενία, ο άσος του Ολυμπιακού, είπε: 
«Με την Σλοβενία είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση, αλλά δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο». 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ «Στόχος μας να κατακτήσουμε την πρώτη θέση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φορτούνης αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της εθνικής μας με την Μολδαβία Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 00:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα