Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Συνεχίζει το σερί κάνοντας τα βασικά (highlights)

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ανέβηκε στην 3η θέση και έχει και ματς λιγότερο που χρωστάει στην πρωτεύουσα κόντρα στη Σεβίλλη. Η Ατλέτικο σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της, 15η σερί στην έδρα της και έκανε ρεκόρ με τις περισσότερες εντός έδρας νίκες! Ρεάλ και Τζιρόνα έχουν από 28 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή, ακολουθεί η Ατλέτικο με 25 και παιχνίδι λιγότερο. Για 7η σερί αγωνιστική η Αλαβές έμεινε μακριά από τη νίκη και παραμένει χαμηλά με μόλις 9 βαθμούς ύστερα από 11 αγώνες.

Στο ρελαντί η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον εξαιρετικό Ροντρίγκο Ρικέλεμε να σκοράρει το 2ο φετινό

του γκολ, 1ο στη Μαδρίτη (1-0, 26ο λεπτο). Η Ατλέτικο κατάφερε να σκοράρει και στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Άλβαρο Μοράτα να σκοράρει για 6η φορά στη φετινή La Liga (2-0, 45+1′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έκανε συντήρηση δυνάμεων και στο τελευταίο διάστημα έδωσε την μπάλα στην Αλαβές που παρουσιάστηκε επικίνδυνη στο φινάλε. Το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει και να βάλει το γκολ της τιμής με το δυνατό σουτ του Γκεβάρα (2-1, 90+6′).

Ατλέτικο (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα (81′ Αθπιλικουέτα), Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο (81′ Χιμένες), Κόκε, Ντε Πολ (67′ Μπάριος), Σαούλ (58′ Γιορέντε), Ρικέλμε, Γκριεζμάν, Μοράτα (67′ Κορέα)

Αλαβές (Λουίς Γκαρθία): Σίβερα, Γκοροσάμπελ, Αμπκάρ, Σέντλαρ, Ντουάρτε, Γκεβάρα, Μπλάνκο (84′ Μπεναβίντες), Γκουρίδι (63′ Χάτζι), Σόλα (46′ Χάβι Λόπεθ), Ριόχα (63′ Ρέμπαχ), Σάμου (73′ Κικε Γκαρθία)

Keywords
Τυχαία Θέματα