Μαρσέιγ-Λιόν: Η επίθεση έφερε την αναβολή του αγώνα…

Σε μια σοκαριστική και βαθιά θλιβερή τροπή των γεγονότων, ο πολυαναμενόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας Μαρσέιγ-Λιόν ακυρώθηκε μετά από μια θρασύτατη επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας της Λιόν. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή των φιλοξενούμενων, Φάμπιο Γκρόσο.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το λεωφορείο της ομάδας της Λιόν βρισκόταν καθ’ οδόν προς το στάδιο Velodrome για τον προγραμματισμένο αγώνα. Ξαφνικά, το λεωφορείο έγινε στόχος, από οπαδούς της Μαρσέιγ οι οποίοι το εκτόξευσαν πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες, σπάζοντας τα τζάμια και

προκαλώντας χάος στο λεωφορείο.

Το πιο ανησυχητικό αποτέλεσμα αυτής της τρομακτικής επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του προπονητή Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα. Λεπτομέρειες σχετικά με τη σοβαρότητα των τραυματισμών του δεν έχουν ακόμη διαφανεί και η Λιόν δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κατάστασή του.

Η επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας και ο τραυματισμός του Γκρόσο ώθησαν και τους δύο συλλόγους, τη Λιόν και τη Μαρσέιγ, μαζί με τις τοπικές αρχές, να πάρουν τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουν τον αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα