e-Sportime (30/10): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Πόσο θα μας λείψεις, Μάθιου

e-Sportime (30/10): Ο Μάθιου Πέρι, ένα από τα «Φιλαράκια» δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ωστόσο, ο «Τσάντλερ Μπινγκ» θα μείνει αθάνατος.

«Ο Τσάντλερ Μπινγκ, ο κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, ο οποίος με τον σαρκασμό του ναι μεν μας προκαλούσε γέλιο, αλλά και έναν ανεξήγητο προβληματισμό. Ο Πέρι ενσάρκωνε έναν ρόλο που «κούμπωνε» πάνω στον δικό του χαρακτήρα.

Εναν άνθρωπο με όρεξη για ζωή, αλλά που παράλληλα επιστράτευε το φλέγμα, το χιούμορ, για να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς του δαίμονες ή τις αναποδιές που του παρουσίαζε η ζωή. Μπορεί πολλές φορές να

μην ήταν καλά ψυχολογικά, αλλά η ανάγκη για πλάκα, τον ωθούσε στο να βγει από τη μέγγενη της μελαγχολίας», γράφει στην τελευταία σελίδα ο Σπύρος Γιαννόπουλος.

Το πρωτοσέλιδο φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στον Μάθιου Πέρι.

e-Sportime (30/10): Το μήνυμα του Παναθηναϊκού – Η διαφήμιση για τον «Ντέλια»

Η Στήλη των Παρασκηνίων συνεχίζει για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με τα πιο λαχταριστά νέα στο εσωτερικό των ομάδων.

Τι μήνυμα έστειλε ο Παναθηναϊκός μετά το 5-0 επί του Πανσερραϊκού;Θα πάει με το ευρωπαϊκό 4-3-3 ή ή με το ελληνικό 4-2-4 ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ;Η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Μάξι Μέτσα που βολιδοσκοπεί η ΑΕΚΤο ματς στη Σκωτία που λειτουργεί για την καλύτερη διαφήμιση για τον Κωνσταντέλια

Τρεις σελίδες για τα ματς της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Η πράσινη καταιγίδα στη Λεωφόρο, ο Σουλεϊμάνοφ 0 μεγαλοπρεπής που έκανε… σεφτέ με τον Άρη και η Λαμία που καλπάζει για πλέι-οφ.

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μαζί μας και η αγαπημένη σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 30-10-2023 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα