Νάπολι – Μίλαν 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (highlights)

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο 22ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κρίστιαν Πούλισιτς να δημιουργεί το γκολ που πέτυχε ο Ολιβιέ Ζιρού με κεφαλιά και αδυναμία του Μερέτ να αποτρέψει το γκολ.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 31′,πάλι με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Νταβίντε Καλάμπρια

αυτή τη φορά.

Ο Ζιρού είχε να σκοράρει από την 1η Σεπτεμβρίου και το ματς με τη Ρόμα (1-2) όταν είχε βρει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Η αντίδραση της Νάπολι ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’, όταν ο Πολιτάνο με μία καταπληκτική ενέργεια και τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2.

Το γρήγορο γκολ του Ιταλού χαφ έδωσε «φτερά» στους «παρτενοπέι» και στο 63’ ήρθε η ισοφάριση, που έβαλε «φωτιά» στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Ο Ρασπαντόρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μενιάν και ισοφάρισε σε 2-2.

Η προσπάθεια της Νάπολι να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση έμεινε στη μέση, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Κβαρατσχέλια στην τελευταία φάση του αγώνα. Μάλιστα, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάταν (89’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα