Σαμόρα: «Η αποστολή μας είναι σκοράρουμε σε «κλειστές» άμυνες»

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, Αλβάρο Σαμόρα, μίλησε στην NOVA για την αποστολή της ομάδας του στα εντός έδρας παιχνίδια και απέναντι σε “κλειστές” άμυνες. Ο Κοσταρικανός παίκτης έκανε σύγκριση της καριέρας του στην πατρίδα του με την θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Σαμόρα:

“Πάντα είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω. Είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι είμαι ευχαριστημένος με την καριέρα μου

στον Άρη. “Ξεκλειδώσαμε” την νίκη με τον γκολ του Σουλειμάνοφ. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και διαφορετικό. Σημασία έχει ότι όταν οι αντίπαλοι μας στην έδρα μας, παίζουν με “κλειστές” άμυνες, να καταφέρνουμε να βρίσκουμε τον τρόπο για να σκοράρουμε, είτε νωρίς, είτε αργά στο παιχνίδι.

Η διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος από αυτό στην χώρα μου είναι ότι εδώ ο κόσμος ακολουθεί τις ομάδες του και ποτέ δεν παίζεις μόνος, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο στην Κόστα Ρίκα με τους φιλάθλους. Επίσης είναι σημαντική η συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μαθαίνω να ζώ μόνος μου στην Θεσσαλονίκη.

Πιστεύω ότι ο Μέσι αξίζει να πάρει την Χρυσή Μπάλα. Ο τρόπος δημιουργίας παιχνιδιού είναι μοναδικός.

Με τον Λουίς Πάλμα, είμαστε φίλοι, μιλάμε καθημερινά και αυτός παρακολουθεί τα παιχνίδια μου, όπως και εγώ τα δικά του στην Σέλτικ. Παίζοντας εδώ, μπορείς να πας σε μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Πιστεύω ότι και σήμερα ο Λουίς θα μου έστειλε μήνυμα για το γκολ που πέτυχα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα