Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του FIFA 20

Ή μάλλον τα εξώφυλλα.

Eden Hazard και Virgil Van Dijk θα βρίσκονται στο εξώφυλλο του FIFA 20, όπως μας πληροφόρησε η ΕΑ.

Ο Eden Hazard, μετά την μεταγραφή του στη Ρεάλ, θα είναι το πρόσωπο του Standard Edition, ενώ ο Virgil van Dijk θα μπει στο Champions Edition.

#FIFA20 Cover Stars revealed!

Standard Edition: @hazardeden10
Champions Edition: @VirgilvDijk Ultimate Edition: Coming Soon

Pre Order -> https://t.co/kNhJMf0Pmvpic.twitter.com/JteUkBH4e7

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) July 26, 2019

Οι δυο τους διαδέχθηκαν τους Kevin De Bruyne, Neymar και Paulo Dybala οι οποίοι έγιναν το εξώφυλλο του προηγούμενου FIFA όταν η ΕΑ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο λόγω των κατηγοριών βιασμού.

Ο Hazard φρόντισε να γράψει στο Twitter για το γεγονός αυτό αναφέροντας: "Όχι και άσχημα για κάποιον που ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό στο Βέλγιο".

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι το εξώφυλλο του Ultimate Edition αλλά σύντομα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα.

Τα νέα αυτά έρχονται λίγο μετά το επίσημο gameplay trailer αλλά και τις βελτιώσεις τις οποίες ανακοίνωσε η ΕΑ ότι θα έρθουν στο Pro Clubs.

Το FIFA 20 έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου σε Xbox One, PlayStation 4, PC και Nintendo Switch.

IGN Greece Doom Eternal Battle Mode: 13 λεπτομέρειες για το Multiplayer που αποκαλύφθηκαν στην QuakeCon 2019 Pillars of Eterntiy: Complete Edition Nintendo Switch Screenshots Aνακοινώθηκε το Pillars of Eternity: Complete Edition για το Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα