Ξανατελειώνει το "Will & Grace"

Τρίτη και φαρμακερή.

To "Will & Grace" θα ολοκληρώσει την ιστορία του μετά την τρίτη του σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η απόφαση συζητήθηκε από τους εκτελεστικούς παραγωγούς και το cast, και συμφωνήθηκε από όλους.

"Πιστεύουμε ότι τα επεισόδια του reboot του 'Will & Grace' είναι όπως τα μαρτίνι της Karen Walker – 51 δεν είναι αρκετά, 53 είναι πολλά", είπαν σε κοινή του δήλωση οι εκτελεστικοί παραγωγοί Max Mutchnick, David

Kohan και James Burrows. "Γι'αυτό μετά από συζήτηση με το cast, καταλήξαμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του 'Will & Grace'".

"Το 2016, ο Bob Greenblatt ήρθε σε εμάς με μια ιδέα για το reboot", είπαν οι Mutchnick, Kohan και Burrows. "Τρεις σεζόν και 52 επεισόδια αργότερα, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ευκαιρία που μας δόθηκε. Είχαμε την ίδια εμπειρία εις διπλούν και αυτό το χρωστάμε στο NBC, ο υποστηρικτής και η στέγη της σειράς".

Το cast του "Will & Grace"

Το cast αποτελείται από τους Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes και Megan Mullally, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές και στην αρχική σειρά που έτρεξε από το 1998 μέχρι το 2006 στο ίδιο κανάλι. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για το δίκτυο, με μέσο όρο 17 εκατομμύρια τηλεθεατές την βδομάδα. Επίσης απέφερε πολλά βραβεία στο NBC, με όλους τους πρωταγωνιστές να κερδίζουν τουλάχιστον ένα Emmy για την υποκριτική τους.

Άγνωστη παραμένει η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης και τελευταίας σεζόν, αλλά θα προβληθεί μέσα στο 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΕπιστρέφει ο Jeff Bridges στην τηλεόραση με κατασκοπικό δράμαΈφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger Hauer[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα