FIFA 20: H EA μιλάει για τις αλλαγές στο Pro Clubs

Και είναι πολλές.

Το FIFA 20 ετοιμάζει ένα σωρό αλλαγές στο Pro Clubs και εμείς είμαστε εδώ για να τις δούμε όλες διεξοδικά.

Το Pro Clubs σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας παίκτη και να καθορίσετε τη θέση που θα παίξετε μαζί φυσικά με άλλους δέκα συμπαίκτες. Τo FIFA 20 λοιπόν θέλει να κάνει την εμπειρία αυτή ακόμα πιο έντονη και να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο τον παίκτη τους.

Καταρχάς έχουμε

νέο Avatar system το οποίο θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βελτιωμένο εργαλείο μορφοποίησης το οποίο θα προσφέρει να επεξεργαστείτε κάθε λεπτομέρεια σε τέσσερις άξονες και να έχετε έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φυσικά επανέρχονται οι LF/RF, LM/RM και LBW/RWB για ακραίους επιθετικούς, ακραίους μέσους και ακραία μπακ-χαφ αντίστοιχα. Οι θέσεις αυτές, μαζί με όλες τις υπόλοιπες θα εκμεταλλεύονται το νέο progression system του παιχνιδιού το οποίο θα σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις ικανότητες του παίκτη σας.

Έχοντας λοιπόν να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές θέσεις, ύψη και βάρη θα μπορείτε πλέον να καθορίσετε σε μεγαλύτερο βαθμό τον τρόπο που κινείται ο παίκτης σας και τη φυσική του κατάσταση.

Πλέον θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε και πως θα ξοδέψετε το stamina σας, αφού αν επενδύσετε σε αυτό ίσως χάσετε σε κάποιον άλλο τομέα.

Η παρουσίαση επίσης θα έχει αρκετές βελτιώσεις με την προσθήκη banner και logo των ομάδων, καλύτερο transition replay και πολλών ακόμη. Τα banner θα ταιριάζουν φυσικά με τα χρώματα της ομάδας. Την εμφάνιση του θα κάνει και το Augmented Reality για να προσαρμόσει το τι θα βλέπετε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων, στο ημίχρονο και τη στιγμή που μπαίνει το γκολ.

Οι πανηγυρισμοί έχουν αλλάξει επίσης, μιας και η κάμερα αυτή τη φορά θα ζουμάρει πάνω στον σκόρερ και θα μένει εκεί έτσι ώστε όλη ομάδα να μπορεί να τον συγχαρεί, να τρέχει επάνω του και γενικά να πανηγυρίζουν όλοι συγχρονισμένα.

Με το Pro Club θα έρθουν επίσης δύο νέοι τύπο αγώνων, το House Rules Cups και το Practice Match.

Το πρώτο θα μας φέρει το γνωστό Kick-Off mode ενώ το δεύτερο θα προσφέρει έναν διαφορετικό τύπο match κάθε μέρα.

Το Practice Match θα σας επιτρέπει επίσης να κάνετε προπόνηση είτε ατομικά, είτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ενάντια σε ΑΙ αντιπάλους. Προφανώς θα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να προσαρμόσετε τη δυσκολία, την τακτική και όχι μόνο.

Η ΕΑ αναφέρει ότι έχει βελτιώσει πολλά bugs. Το παιχνίδι επίσης θα έχει 25 νέα kits και πάνω από 150 crests για να διαλέξετε.

Το FIFA 20 θα έρθει σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 27 Σεπτεμβρίου.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του FIFA 20Doom Eternal Battle Mode: 13 λεπτομέρειες για το Multiplayer που αποκαλύφθηκαν στην QuakeCon 2019Pillars of Eterntiy: Complete Edition Nintendo Switch Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα