Aνακοινώθηκε το Pillars of Eternity: Complete Edition για το Nintendo Switch

RPG goodness στο δρόμο!

Ο εκδότης Versus Evil συνεργάζεται με την Obsidian Entertainment για να φέρει το Pillars of Eternity: Complete Edition στο Nintendo Switch στις 8 Αυγούστου 2019 για $49.99 USD, με έκπτωση 20% για προπαραγγελία.

Το Pillars of Eternity ξεκίνησε αρχικά ως Project Eternity

και την εποχή εκείνη έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι Kickstarter όλων των εποχών στις 16 Οκτωβρίου 2012 με $3.986.929. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε στο PC το 2015, με το Pillars of Eternity: Complete Edition να κυκλοφορεί στο PlayStation 4 και το Xbox One το 2017.

Η έκδοση του Nintendo Switch θα περιλαμβάνει το The White March: Part I & II DLC και όλες τις σημαντικές ενημερώσεις από την αρχική έκδοση του PC, συμπεριλαμβανομένου ενός increased level cap, επέκταση επιλογών party AI και νέα επίπεδα δυσκολίας.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει θα παίζει κάποιο MMORPG ή να τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN Greece Pillars of Eterntiy: Complete Edition Nintendo Switch Screenshots Ανακοινώθηκε ο νεος ήρωας του Overwatch με ένα Origin Story Video GTA Online Diamond Casino and Resort

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα