Στην Wakanda θα βρεθεί και η Okoye για το "Black Panther 2"

Αργεί όμως ακόμα...

Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της Danai Gurira στο sequel του "Black Panther".

Σύμφωνα με δήλωσή της στο MTV (μέσω ComicBook.com), στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, η Gurira, η οποία βρισκόταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα της στο "The Walking Dead", είπε, "Πραγματικά, δεν έχω κάποια πληροφορία, αυτή είναι η ομορφιά της συζήτησης που κάνουμε. Ο Coogler είπε να σας πω ότι δουλεύουμε σκληρά και ότι θα είμαι μέσα.

Αυτό μόνο".

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Michael B. Jordan ξανά στον ρόλο του Erik “Killmonger” Stevens, παρά την κατάληξη του ήρωα στην πρώτη ταινία, η ηθοποιός είπε, "Όλοι αγαπάμε τον Michael, δεν χορταίνουμε τον Michael B".

Το Hall H γέμισε με ανακοινώσεις που έκανε ο Kevin Feige σχετικά με τα νέα projects που θα φέρουν τα δύο στούντιο. Στην 4η Φάση θα ανήκουν πέντε ταινίες, οι "Black Widow" (1 Μαΐου 2020), "Eternals" (6 Νοεμβρίου 2020), "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" (12 Φεβρουαρίου 2021), "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" (7 Μαΐου 2021) και "Thor Love and Thunder" (5 Νοεμβρίου 2021), και πέντε σειρές, οι "The Falcon and the Winter Soldier" (Φθινόπωρο 2020), "WandaVision" (Άνοιξη 2021), "Loki" (Άνοιξη 2021), "What If?" (Καλοκαίρι 2021) και "Hawkeye" (Φθινόπωρο 2021). Επίσης, ανακοινώθηκαν τα "Blade", το "Guardians of the Galaxy Vol.3", το "Fantastic Four" και το "Captain Marvel 2", τα οποία, μαζί με το "Black Panther 2", θα ανήκουν στην 5η Φάση. Αναμένουμε επίσης, να δούμε ταινία "Avengers", αλλά με άλλη ομάδα.

H Gurira ενσάρκωσε την Okoye και στα "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame". Είναι αρχηγός της ομάδας προστασίας του βασιλιά της Wakanda, T’Challa (Chadwick Boseman), και έζησε μετά το snap του Thanos (Josh Brolin).

Ο Ryan Coogler θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel. Συν-υπέγραψε το σενάριο της πρώτης ταινίας με τον Joe Robert Cole, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για την επιστροφή του.

Από άποψη εσόδων, η ύπαρξη του sequel είναι εύκολο να προβλεφθεί αν αναλογιστούμε τη μεγάλη επιτυχία της φετινής ταινίας σε box office και κριτικούς. Διεθνώς, το "Black Panther" κατάφερε να φέρει τα δεύτερα μεγαλύτερα έσοδα σε Marvel/ Disney, αμέσως μετά το "Infinity War". Συνολικά, η ταινία ξεπέρασε τα έσοδα των 700 εκ. δολαρίων για την Βόρειο Αμερική, και έγινε η τρίτη πιο κερδοφόρα ταινία στις ΗΠΑ για εκείνη την περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΔιακαώς θέλει η Disney ένα Όσκαρ για το "Black Panther"Επιστρέφει στη Wakanda ο Ryan Coogler για το sequel του "Black Panther"Τη δική του σειρά κόμικς αποκτά ο Killmonger του "Black Panther"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα