Από προπονητής οινοποιός ο Μαλεζάνι

Έχει κατακτήσει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Πάρμα, έχει προπονήσει σπουδαίες ομάδες στην Ιταλία και έχει κρατήσει το τιμόνι του Παναθηναϊκού αποτελώντας μια έντονη παρουσία των ελληνικών γηπέδων στο διάστημα που έμεινε στη χώρα μας.

Ο "εκρηκτικός" Αλμπέρτο Μαλεζάνι πλέον έχει απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τα αμπέλια του και την παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνου. Πρόσφατα παρουσίασε την ποικιλία
του στη γνωστή έκθεση κρασιού Vinitaly.

«Δεν φτύνω στο πιάτο όπου έχω φάει, αλλά σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένος έτσι. Μπορείς να παράγεις κρασί σκεπτόμενος αποκλειστικά την επιχείρηση, ή να το κάνεις για να ζεις δίπλα στη γη (και τη φύση). Εγώ το έκανα για τον δεύτερο λόγο και είμαι ευτυχισμένος. Μου χαρίζει ποιότητα ζωής και μόλο που μου λείπει η προπονητική, είμαι πολύ καλύτερα τώρα» είπε στη La Repblica.

Ο πρώην διακεκριμένος προπονητής προωθεί τη δική του ετικέτα κρασιών Giuva, που οφείλει την ονομασία της στα ακρωνύμια των δύο θυγατέρων του Τζούλιας και Βαλεντίνας. Με την ετικέτα αυτή στο εμπόριο μπορεί κάποιος να βρει τις εξαιρετικά εύγεστες ποικιλίες Βαλπολιτσέλα (Valpolicella) και Αμαρόνε (Amarone).
Keywords
Τυχαία Θέματα