Η σύζυγος του Βαρέλα με τα παιδιά τους στη Θύρα 4! (pic)

Αποδέκτες ενός ... ιδιαίτερου αιτήματος της οικογένειας Βαρέλα έγιναν οι άνθρωποι της ομάδας πριν από λίγο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, ζήτησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας στην Τούμπα όχι από το χώρο που διαθέτει η ΠΑΕ για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών αλλά από την κερκίδα των πλέον φανατικών οπαδών του «Δικεφάλου», τη θύρα 4.

Όπερ κι εγένετο με την ίδια να εξηγεί πως σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί ο σύζυγός της η ίδια έχει βιώσει τη συγκεκριμένη εμπειρία καθώς
ταυτίζεται απόλυτα με τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας. Ωστόσο, διευκρίνισε πως αυτό που βιώνει στην Τούμπα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ίδια με αποτέλεσμα πλέον συστηματικά να βρίσκεται εκεί.

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η παρουσία και των παιδιών της οικογενείας, δυο εκ των οποίων σημειωτέον, αγωνίζονται στις Ακαδημίες της ομάδας! Μια στιγμή που μοιράστηκε ο ίδιος ο Φερνάντο με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα