Βασιλακόπουλος: "Το μπάσκετ περνάει μηνύματα"

Την ικανοποίηση του, για το γεγονός ότι ο θεσμός των τουρνουά 3ΟΝ3 streetball, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών, "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" δυναμώνει, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, ο κύριος Βασιλακόπουλος, αναφερθηκε στα μηνύματα που προωθούν τα τουρνουά αυτα.

«Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, τον ΕΣΑΚΕ και τους τοπικούς φορείς στην

διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, που έχουν εξελιχθεί πλέον σε θεσμό συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής. Στη δέκατη χρονιά του θεσμού θα δούμε πέντε πόλεις να φιλοξενούν τους συγκεκριμένους αγώνες, κάτι που δείχνει την επιτυχία του θεσμού και τη δίψα του κόσμου για το άθλημα που αγαπάμε. Πέρα από τη δυνατότητα που δίνεται σε μικρούς και μεγαλύτερους να παίξουν μπάσκετ, για πολλοστή φορά τα τουρνουά αυτά προωθούν και κοινωνικά μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Σταθερός στόχος όλων μας είναι σταδιακά η εξάπλωση του τουρνουά σε όλο και περισσότερες πόλεις, ώστε να έρθουν όλοι και κυρίως τα μικρά παιδιά ακόμη πιο κοντά το μπάσκετ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τα εφετινά τουρνουά, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου - Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου - Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου - Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου - Χάνια

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.


Keywords
Τυχαία Θέματα