Οι παίκτες του Borderlands 3 δεν θα τσακώνονται για το loot

Το Borderlands 3 δεν θα επιτρέπει στους άλλους παίκτες να 'κλέβουν' το loot σας.

Μπορεί να μην έχουμε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το Borederlands 3, αλλά μία πληροφορία η οποία ήρθε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας είναι πολύ σημαντική και πρόκειται να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο διαμοιρασμού του loot όταν παίζεται co-op.

Στο Borderlands 3 κάθε παίκτης θα έχει το δικό του loot drop και μόνο αυτός θα μπορεί να το δει, σύμφωνα με το PlayStation blog. Στον

προηγούμενο τίτλο, όλοι οι παίκτες μπορούσαν να δουν το loot, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος μπορούσε να πάρει κάποιο όπλο προτού προλάβετε να το σηκώσετε αφήνοντάς σας με... τίποτα ή με χάλια gear. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Πλέον το loot είναι προσαρμοσμένο για τον κάθε παίκτη, οπότε καθένας θα βλέπει το δικό του loot, ενώ η υπόλοιπη "κομπανία" θα βλέπει εντελώς άλλα όπλα από εσάς. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως θα λειτουργεί το συγκεκριμένο μοτίβο με τα chests, αλλά υποθέτουμε ότι θα περιλαμβάνουν μοναδικό περιεχόμενο για κάθε παίκτη. Αν τώρα αυτό σας φαίνεται πισωγύρισμα αντί για βελτίωση, τότε θα μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που διαμοιράζεται το loot μέσα από τα settings σε έναν πιο Borderlands 2 τρόπο.

Οι αλλαγές στο co-op loot έρχονται μαζί με την πιθανή προσθήκη υποστήριξη cross-platform co-op , αλλά αυτό είναι κάτι που αναγράφεται στο Microsoft Store το οποίο μπορεί να σημαίνει πως το crossplay θα είναι διαθέσιμο μόνο μεταξύ Xbox και PC, όπως συμβαίνει και σε άλλους τίτλους του Microsoft Store.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC (μέσω Epic Games Store).

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Borderlands 3 Release Date Reveal Screenshots Φήμη: Η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει συνδυασμό των συνδρομών Xbox Game Pass και Xbox Live Easter Egg του The Division 2 ίσως να κάνει νύξεις για ένα Vikings Assassin's Creed

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα