"Απέδρασε" με το "τρίποντο" η Κάλιαρι (video)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Κάλιαρι στο Μπέργκαμο, επικρατώντας 1-0 της Αταλάντα στο "Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια" με γκολ - φάουλ του Νικoλό Μπαρέλα στο 45'.

Η ομάδα της Σαρδηνίας με έξυπνη τακτική και αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι, κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και με την όμορφη εκτέλεση φάουλ του 21χρονου Μπαρέλα.

Ο Γκασπερίνι "φρέσκαρε" την ομάδα του μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και τον αποκλεισμό της "Dea" από το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η ομάδα του
ήταν εμφανώς επηρεασμένη στο ψυχολογικό κομμάτι.

Η Αταλάντα δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι της και με "φλύαρη" κατοχή μπάλας, δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα την Κάλιαρι, η οποία περίμενε στο μισό γήπεδο την ομάδα του Μπέργκαμο και έπαιξε με αντεπιθέσεις.

Λιγοστές φάσεις στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους, η ομάδα της Σαρδηνίας πέτυχε το "χρυσό" γκολ. Ο Νικολό Μπαρέλα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Ετρίτ Μπερίσα δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Η Κάλιαρι πέτυχε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Serie Α και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, ενώ αυτή η ήττα ήταν η πρώτη για την Αταλάντα στο πρωτάθλημα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ 0 - 1 (45' Μπαρέλα)

Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα

Κίτρινες κάρτες: 44' Τζιμσίτι, 47' Ντε Ρουν - 52' Ιονίτα, 82' Ντεσένα

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Μπερίσα, Μαντσίνι, Τζιμσίτι (Γκόμες), Μασιέλο, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Αντνάν (63' Γκόσενς), Πάσαλιτς (72' Μπάροου), Ζαπάτα, Ριγκόνι

Κάλιαρι (Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Ρομάνια, Κλάβαν, Παντόιν, Κάστρο (74' Φαραγκό) , Μπράνταριτς, Μπαρέλα, Ιονίτα (67' Ντεσένα) , Σάου (78' Φαρίας) , Παβολέτι
Keywords
Τυχαία Θέματα