Ερέρα: "Σημαντικό παιχνίδι, σημαντική νίκη" (video)

Ο Πάκο Ερέρα έφυγε απολύτως ικανοποιημένος απόψε (2/9) από το Καυτανζόγλειο. Η δεύτερη στη σειρά νική στο πρωτάθλημα, που ήταν η πρώτη μπροστά στο κοινό της ομάδας κι ας μην αγωνίστηκε αυτή στη φυσική της έδρα, τον έκαναν να είναι παραπάνω από χαρούμενος.

"Ήταν πολύ σημαντικό ματς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Λάρισα. Επομένως, είναι πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε. Βελτιωθήκαμε σημαντικά μετά το εικοσάλεπτο. Αξίζαμε να κερδίσουμε με την εικόνα που δείξαμε στη συνέχεια του
αγώνα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού προπονητή του Άρη.

Και συνέχισε, απαντώντας στην άποψη του προπονητή της ΑΕΛ, Σωτήρη Αντωνίου, ότι η υπεροχή του Άρη ήταν ανούσια: 'Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην άποψη των συναδέλφων. Έχει τη δική του άποψη, δεν συμφωνώ με αυτό. Τα γκολ μας ήταν καθαρά. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σέβομαι την άποψή του, αλλά η δική μου δεν είναι αυτή".

Όσο για τους πανηγυρισμούς του και το ότι βράχνιασε η φωνή του, τόνισε: "Είναι δύσκολο να μην φεύγω βραχνιασμένος. Το ζω πολύ έντονα! Πανηγύρισα τα γκολ έντονα, ήταν τα πρώτα μπροστά στον κόσμο μας κι ας μην ήταν στο γήπεδό μας".

Γενικότερα για το παιχνίδι, είπε: "Οι αντίπαλοι μας πίεσαν και μας δημιούργησαν προβλήματα. Ήμασταν κάπως νευρικοί. Το περιμέναμε να μας πιέσουν. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε από πίσω και έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές να το κάνουν αυτό. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το γκολ του Χαμζά Γιουνές δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και χάρηκα και με τον Χάμζα, που ήθελε να σκοράρει ένα γκολ. Ένας σκόρερ πάντα πρέπει να έχει σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα".
Keywords
Τυχαία Θέματα