Πρώτη νίκη για την Λάτσιο (video)

Οι Μπιάνκοτσελεστι του Σιμόνε Ιντσάγκι πήραν το πρώτο τρίποντο στην σεζόν επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-0, απέναντι στην Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Η Φροζινόνε μετά από τρία ματς δεν έχει σκοράρει.

Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα οι Λατσιάλι ήταν καλύτεροι της Φροζινόνε. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πετύχει δύο ή τρία γκολ! Είχαν δοκάρι με τον Παρόλο στο 17ο λεπτό, δύο χαμένα τετ-α-τετ με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (25’) και Ιμόμπιλε (45’) με τον τελευταίο σε κενή εστία να πλασάρει άουτ στο 33ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε
με την Λάτσιο να κάνει γκολ την πρώτη φάση που της παρουσιάστηκε. Σέντρα στην περιοχή, το πρώτο σουτ του Λούλιτς σταμάτησε στους αμυντικούς, η μπάλα προσγειώθηκε στον Λουίς Αλμπέρτο και ο Ισπανός έκανε το 1-0 με το πρώτο φετινό του γκολ. Από εκεί και πέρα η Λάτσιο κράτησε την μπάλα, δεν δέχτηκε πίεση και έφτασε εύκολα στην νίκη χωρίς να δημιουργήσει άλλη μεγάλη φάση.

Η Φροζινόνε του Μορένο Λόνγκο έχει έναν βαθμό και δεν έχει ακόμη σκοράρει μετά από τρία ματς. Δεν περίμενε κανείς ότι θα έχει εύκολη σεζόν αλλά το πρόβλημα στην επίθεση είναι αρκετά μεγάλο!
Keywords
Τυχαία Θέματα