Νίκη Σαμπτόρια, απίθανο γκολ Κουαλιαρέλα (video)

Η Σαμπτόρια επικράτησε της Νάπολι με 3-0 σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας, πέτυχε την πρώτη νίκη της στο Καμπιονάτο για φέτος και υποχρέωσε τη Νάπολι στην δεύτερη ήττα της στα τελευταία 34 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε ο Ντεφρέλ. Ο Γάλλος σημείωσε τα πρώτα του τέρματα με τη φανέλα της Σαμπτόρια και στην παρθενική του εμφάνιση στη Γένοβα. Η Νάπολι μπήκε πολύ
άσχημα και έμεινε πίσω στο σκορ σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Τις προηγούμενες δύο πέτυχε ανατροπές απέναντι σε Λάτσιο (εκτός) και Μίλαν (εντός έδρας), όμως τώρα ήταν διαφορετική η βραδιά.

Η Νάπολι κέρδισε μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αντσελότι άλλαξε τους δύο εξτρέμ στο ημίχρονο βάζοντας στο παιχνίδι Ουνάς και Μέρτενς. Κλασσική ευκαιρία πάντως έκανε μια σε χαμένο τετ-α-τετ του Μέρτενς ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Αουντέρο στο 56'.
Στο 75ο λεπτό ο Μπερεζίνσκι σέντραρε στην περιοχή της Νάπολι και Κουαλιαρέλα πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ με τακουνάκι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη Σαμπτόρια.

Σαμπτόρια: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Άντερσεν, Τονέλι, Μούρου (59' Σάλα), Λινέτι, Μπαρέτο, Έκνταλ (84' Βιέιρα), Κουαλιαρέλα, Σαπονάρα (37' Ραμίρες), Ντεφρέλ.

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρουί, Άλαν, Ντιαβαρά (71' Ρογκ), Ζιελίνσκι, Βέρντι (46 Ουνάς), Μίλικ, Ινσίνιε (46' Μέρτενς).
Keywords
Τυχαία Θέματα