Έκανε το 2 στα 2 ο ΠΑΟΚ με Ελ Καντουρί στη Νέα Σμύρνη (video)

Με το γκολ του Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον καλό Πανιώνιο κι έκανε το 2 στα 2 στο Πρωτάθλημα.

Ήταν από τα παιχνίδια εκείνα που όποιος θα κατάφερνε να πετύχει ένα γκολ θα ήταν και ο νικητής.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ
είχαν στιγμές μέσα στο ματς που έλεγχαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει όμως οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε καλό βράδυ.

Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Μασούρας και Καμαρά ήταν μία πολύ καλή 4αδα για την ομάδα του Ανιγκό που παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ ήταν νευρικός, έκανε πολλά λάθη κυρίως στο πρώτο μέρος και ο Λουτσέσκου έψαχνε τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Έκανε εσωτερικές αλλαγές, αλλαγές παικτών, άρχισε να κερδίζει έδαφος στο γήπεδο να δημιουργέι προϋποθέσεις για γκόλ το οποίο ήρθε στο 68ο λεπτό με τον Ελ Καντουρί. Πήρε την μπαλα στο όριο της μικρής περιοχής έκανε περιστροφή και σούταρε στην απέναντι γωνία
απ' αυτή που βρισκόταν ο Μανοϊλοβιτς για να βγάλει το άγχος από τις πλάτες των συμπαικτών του που έβλεπαν να περνά ο χρόνος χωρίς να σκοράρουν.

Στα λεπτά που απέμεναν ο Πανιώνιος πάλεψε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να τα καταφέρει.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Άκπομ, ύστερα από τρομερό σουτ του Κάνιας που απέκρουσε ο Μανοϊλοβιτς, το οποίο όμως κακώς ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό και από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι κάνει το 2 στα 2 στο Πρωτάθλημα κι έτσι θα έχει την απαραίτητη ηρεμία για να δουλέψει στην διακοπή του πρωταθλημάτος.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ εκτός των τριών βαθμών ήταν και το γεγονός πως ξεπέρασαν χωρίς απώλεια την ήττα αποκλεισμό από την Μπενφίκα.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Καμαρά (65' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς (85' Σιντί Αλί), Ντουρμισάι

Στον πάγκο: Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Πίρις, Άλμπεκ, Σαραμαντάς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, (79' Λημνιός) Πέλκας (67' Άκπομ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (85' Κάνιας)

Στον πάγκο: Ρέι, Τόσκα, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ
Keywords
Τυχαία Θέματα