Αγωνία για Λουσέρο

Το χρονικό διάστημα που ο Αργεντίνος μέσος θα μείνει εκτός δράσης είναι που προβληματίζει τους ανθρώπους της Ξάνθης.

Το αρκετά σοβαρό πρόβλημα που αποκόμισε ο Αντριάν Λουσέρο το περασμένο Σάββατο (13/1) στον αγώνα με τον Πλατανιά, στα Πηγάδια, είναι που πονοκεφαλιάζει τους ανθρώπους της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα που θα μείνει ο Αργεντίνος μέσος εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σήμερα (15/1) ο Λουσέρο έκανε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατό του. Αύριο αναμένεται η εκτίμηση από το ιατρικό τιμ
της θρακιώτικης ομάδας σχετικά με την περίοδο της απουσίας.

Στο μεταξύ, σε ρυθμό προπονήσεων μπήκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΑΟΞ, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της ερχόμενης αναμέτρησης, που είναι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (21/1, 19:30’). Γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της θρακιώτικης ομάδας δεν έχει στη διάθεσή του τους Κίκε Μπόουλα, Αλφρέντο Μεχία και Δημοσθένη Μπαξεβανίδη. Και οι τρεις είναι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτή την αναμέτρηση. Το ερωτηματικό, βεβαίως, είναι αν σε αυτούς προστεθεί και ο Λουσέρο.

Στον αντίποδα, ο Πίταρ Ντουρίτσκοβιτς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», οπότε ο προπονητής του μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΟΞ, το Le Chalet, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας για τη νέα χρονιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα