Γκαρθία: «Θέλουμε να τρέχουμε πολύ και να πιέζουμε» (video)

Μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε πως η ομάδα του θέλει να τρέχει αρκετά και να πιέζει για 90 λεπτά ενώ ο Μπάμπης Τεννές ανέφερε πως η ομάδα του μπήκε τρακαρισμένη στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Γκαρθία: Την ευκολία που πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός με την Λαμία:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τα συγχαρητήρια. Αυτό που είδατε σήμερα είναι αυτό που θέλουμε για τα 90 λεπτά. Είναι δύσκολο γιατί η ομάδα δεν είχε μάθει έτσι. Θέλουμε να τρέχουμε πολύ και να πιέζουμε. Δεν είναι απόλυτα εφικτό αυτό από την στιγμή που δεν έχουμε κάνει την προετοιμασία της ομάδας αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από σήμερα και για την προσπάθεια των παικτών και για το αποτέλεσμα.

Τα άλλα στοιχεία που θέλει εκτός από την πίεση ψηλά: Ο κάθε τεχνικός έχει την δική του οπτική και κάνει αυτό που θεωρεί εκείνος πιο καλά. Έχω δει το υλικό και θέλω να αλλάξω πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό στην μέση της χρονιάς. Θα δουλέψουμε σκληρά όμως για να πάρουμε ότι καλύτερο από κάθε παίκτη.

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και τον Μιραλάς: Ναι έχετε δίκιο δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Δεν έχουμε δει αυτό που θέλουμε από τον Κέβιν διότι προέρχεται από διάστημα απραξίας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να προσφέρει πολλά και πως είναι ένα είδωλο για τον κόσμο. Έχω μιλήσει μαζί του και ξέρει το τι θέλουμε και περιμένουμε πολλά περισσότερα από εκείνον. Του δίνουμε χρόνο για να βρει τον ρυθμό του και ο ίδιος έχει άψογη συμπεριφορά και στάση για να το πετύχει.

Τα ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο και τον Χιμένεθ και την... μάχη τους: Ναι λοιπόν πριν την ΑΕΚ έχουμε πολύ σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Να περάσουμε από εκεί και μετά να δούμε την ΑΕΚ που είναι μία ομάδα καλή, οργανωμένη και μοιάζει με την δική μας και θα είναι μία δύσκολη πρόκριση.

Τα μεταγραφικά και την ονοματολογία και τον Τζόναθαν Μπαμπά και το ότι φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του: Όταν ένας προπονητής έρχεται σε μία ομάδα γράφουν για παίκτες που είχε. Ο Μπαμπά είναι ένας παίκτης που ξέρω καλά και έχω άριστες σχέσεις αλλά δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για να έρθει. Ένας προπονητής πάντα θέλει βελτίωση αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μας.

Τεννές: «Μπήκαμε μουδιασμένοι, τρακαρισμένοι και αυτό το πληρώσαμε με δύο γκολ πολύ γρήγορα. Ειδικά το δεύτερο ήταν προσφορά μας. Όσο περνούσε η ώρα, πατούσαμε καλύτερα στο χορτάρι, αλλά δεν απειλήσαμε κι εμείς σχεδόν καθόλου. Απλώς είχαμε μία κατοχή μπάλας και είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάσεις, όπως έκανε σε άλλα ματς. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο.

Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένα αυτά τα παιδιά. Παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα, με πολλή ενέργεια και τα προηγούμενα δύο. Σίγουρα η κούραση που είχαμε, φάνηκε λίγο σε ορισμένα παιδιά. Ένα παιχνίδι που στα πλάνα μας είναι γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ μεγάλες απαιτήσεις και το αφήσουμε πίσω μας και συνεχίζουμε, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν συζητιέται αν η νίκη του Ολυμπιακού είναι δίκαιη. Είναι απόλυτα δίκαιη».

Είπατε ότι ο Ολυμπιακός δεν σας έκανε φάσεις, όμως, πέτυχε δύο γκολ, είχε 11 τελικές. Αν δεν είχε κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός, πως είναι δίκαιη η νίκη του;

«Από τη στιγμή που έχει βάλει δύο γκολ και δεν απειλήσαμε εμείς, είναι απόλυτα δίκαιη. Εγώ είπα ότι σε σύγκριση με άλλα ματς εδώ, ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Ο τερματοφύλακάς μας ο δικός μας δεν είχε σχεδόν καμία σοβαρή επέμβαση. Καθαρότατα ήταν τα γκολ του Ολυμπιακού. Το πρώτο πρέπει να το δω, αν υπάρχει δηλαδή φάουλ ή όχι. Αλλά το δεύτερο είναι προσφορά δική μας».

Για την ενίσχυση της Λαμίας:

«Θα συνεχίσει σίγουρα την ενίσχυση. Ερχονται πολλά ματς, προκριθήκαμε και στο Κύπελλο. Εκεί που στον αρχικό μας σχεδιασμό είχαμε ότι θα κάνουμε τρεις μεταγραφές, νομίζω ότι ίσως θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες. Ηδη σήμερα δύο παίκτες, ο Ασίγκμπα και ο Πίτι συμπλήρωσαν κάρτες και αυτό αν συνεχιστεί, στο τέλος θα έχουμε μεγάλη δυσκολία».

Για το αν ένας εξ αυτών είναι ο Άρσε:

«Θα περάσει από εξετάσεις και εργομετρικά και αν όλα πάνε καλά, θα είναι και ο Αρσε».

Για την κλήρωση με τον Πανιώνιο:

«Νομίζω ότι και οι επτά ομάδες θα ήθελαν αντίπαλο την Λαμία. Αυτό πιστεύω. Όλοι παρακαλούσαν. Πέσαμε με τον Πανιώνιο, δεν είναι Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Οχι ακατόρθωτα, αλλά είναι δύσκολα».

Για το αν θα γίνει μία επιπλέον κίνηση πέρα από τον Άρσε:

«Μας πονάει αυτό το θέμα σε αρκετά παιχνίδια και δεν θα πάρουμε μόνο έναν επιθετικό. Θα πάρουμε άλλους δύο και έχουμε πάρει άλλον έναν, τον Ορτέγκα. Ελπίζουμε ότι θα γίνουμε πιο απειλητικοί και θα μπορέσουμε να σκοράρουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα