Προπόνηση με Ντούβιερ, χωρίς Αθηναίου στη Γερμανία

Με τον Μπράις Ντούβιερ στο γήπεδο, έβαλε σήμερα αρχή στη, σύντομη, προετοιμασία του για το μεθαυριανό, εκτός έδρας, παιχνίδι, για την 11η αγωιστική του Champions League, με τη Βόννη, ο Αρης.

Ο Αυστριακός, κάτοχος και αμερικάνικου διαβατηρίου, φόργουορντ, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής (14/1),
βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στο Αλεξάνδρειο, και άκουσε οδηγίες, για πρώτη φορά, από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Δρομολογείται, δε, η απαιτούμενη διαδικασία, ώστε να εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του, για να μπορεί να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του προπονητή του. Με ατομικό πρόγραμμα, ακόμη, κινήθηκε και σήμερα, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ, λόγω του τραυματισμού του στη μέση, δεν υπολογίζεται ούτε για το ματς με τη γερμανική ομάδα (σ.σ. δεν αγωνίστηκε εσχάτως στη Γαλλία απέναντι στη Ναντέρ και στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο).

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η φήμη και το ποιοτικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι οι βασικές αιτίες που δέχτηκα την προσέγγιση που μου έγινε από τον Αρη. Έμαθα πολλά για την ομάδα από τον ατζέντη μου, είδα αρκετά πράγματα και στο διαδίκτυο. Κατάλαβα ότι ο Αρης έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία.

Μίλησα και με τον πατέρα μου (σ.σ. ήταν καλαθοσφαιριστής), ήξερε κάποια πράγματα για τον Άρη, τα οποία και μου είπε. Ο ίδιος δεν είχε καταφέρει, τη δεκαετία του 1980, να παίξει στην Ελλάδα», δήλωσε, πριν από την προπόνηση «στο Nick Galis Hall», σε δημοσιογράφους, o Ντούβιερ.

Κατέληξε αναφέροντας: «Είμαι πολύπλευρος παίκτης. Μπορώ να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, να παίξω άμυνα. Μπορώ να σουτάρω από όλα τα μέρη του γηπέδου. Βασικά, θέλω να προσφέρω την ενέργειά μου, να βοηθήσω τη ομάδα να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Δεν έχω δει ολόκληρο φετινό αγώνα του Αρη, παρά μόνο κάποιες φάσεις από παιχνίδια του».
Keywords
Τυχαία Θέματα