Νολίτο: «Χρειαζόμαστε περισσότερη αγάπη»

Εκκληση ενότητας έκανε ο επιθετικός της Σεβίλλης, Νολίτο, ζητώντας από τους οπαδούς της ομάδας να δείξουν περισσότερη αγάπη στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν κερδίσει μόλις ένα βαθμό από τους τελευταίους πέντε αγώνες τους, με αποτέλεσμα να πέσουν στην έκτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο νέος προπονητής Βιντσέντσο Μοντέλα δεν έχει καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση, αφού μετρά και αυτός ήττες στους δύο αγώνες πρωταθλήματος που έχει καθίσει στον πάγκο.

«Είναι για εμάς πιο σημαντικό από ποτέ να διατηρήσουμε την ενότητά μας, αλλά,
για να το καταφέρουμε αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη αγάπη. Όταν έχεις ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, πρέπει να μείνεις κοντά στους άλλους και να δουλέψετε μαζί, επειδή είναι εύκολο να πέσει το ηθικό», εξήγησε μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αλαβές (0-1).

«Είναι απαίσιο το συναίσθημα μετά από συνεχόμενες ήττες, ειδικά αν εκ των προτέρων πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι από τον συγκεκριμένο αγώνα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και να πιστεύουμε στις ικανότητές μας, για να γυρίσουν πίσω η θετική ενέργεια και τα καλά συναισθήματα», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα