ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάια και Νεντελτσιάρου (pic)

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάια και Νεντελτσιάρου (pic)gvasilioΚυρ, 12/20/2020 - 19:14

Χωρίς τους Μάρκο Λιβάια και Ιονούτς Νεντελτσιάρου η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Ριζούπολης κόντρα στο Βόλο. 

Με δύο βασικές απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με Βόλο, με τον

Μάσιμο Καρέρα να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μάρκο Λιβάια και Ιονούτς Νεντελτσιάρου

Ο Κροάτης επιθετικός έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. 

Στις δύο αυτές απουσίες προστίθεται και αυτή του Νασίμ Χνιντ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο γόνατο. Συνεπώς, ο Καρέρα έχει να επιλέξει μεταξύ των Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λάτσι για το κέντρο της άμυνας. 

Από εκεί και έπειτα, εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ο Νέναντ Κρστιτσιτς, ο οποίος έχει συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα χάσει και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης εξ αιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, με τον Σιμάνσκι να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Ένωσης. 

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στη Ριζούπολη #aekvolos #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Χωρίς τους Μάρκο Λιβάια και Ιονούτς Νεντελτσιάρου η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Ριζούπολης κόντρα στο Βόλο.  Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 19:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα