Μίλαν: Έσπασε ρεκόρ 9 ετών ο Λεάο

Μίλαν: Έσπασε ρεκόρ 9 ετών ο ΛεάοsdimolitΚυρ, 12/20/2020 - 18:56

Ο Ραφαέλ Λεάο έγραψε ιστορία με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Serie A αλλά και των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, καθώς βρήκε δίχτυα ύστερα από 6.2 δευτερόλεπτα κόντρα στη Σασουόλο (1-2).

Ο 21χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Μίλαν έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο Πιασέντσα

Πάολο Πότζι (8.1 δευτερόλεπτα) που κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2001. Το τελευταίο πιο γρήγορο γκολ στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία) είχε επιτευχθεί στην Πρέμιερ Λιγκ από τον επιθετικό της Σαουθάμπτον, Σέιν Λονγκ, τον Απρίλιο του 2019, απέναντι στη Γουότφορντ (7.69 δευτερόλεπτα).

Ο Λεάο υπέγραψε 1 Αυγούστο του 2019 πενταετές συμβόλαιο με τους ''ροσονέρι'' και 24 ώρες αργότερα έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή του Καστιγέχο. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μίλαν και από τότε έχει σκοράρει 9 φορές για το πρωτάθλημα (3 φέτος) και άλλη μία στην Ευρώπη και το Europa League.

 

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Ραφαέλ Λεάο έγραψε ιστορία με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Serie A αλλά και των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, καθώς βρήκε δίχτυα ύστερα από 6.2 δευτερόλεπτα κόντρα στη Σασουόλο (1-2).
Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 18:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα