ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: O Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε και με τους δύο (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: O Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε και με τους δύο (vid)ageorgiΚυρ, 12/20/2020 - 18:00

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ασφαλώς και είναι συνυφασμένος με τον ΠΑΟΚ από τον οποί ξεκίνησε την καριέρα του και στον οποίο αγαπήθηκε όσο λίγοι. Όταν όμως το 2006 αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό έγινε για πολλούς το μαύρο πρόβατο της εξέδρας.
Σπουδαία καριέρα έκανε και με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επίσης αγαπήθηκε τόσο για το ήθος του όσο και για την προσφορά

του. Μάλιστα βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010. Μετά από εκείνη τη σεζόν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ στον οποίο και έκλεισε την καριέρα του. Οι οπαδοί ήταν διχασμένοι για το αν θα μπορούσαν να τον αγαπήσουν ξανά.
Ο Σάλπι ανήκει σε μια σπάνια κατηγορία παικτών που έχει σκοράρει για λογαριασμό και των δύο ομάδων με τις οποίες αγωνίστηκε απέναντι στην άλλη. Πιο συγκεκριμένα στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έχει σκοράρει και για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αλλά και για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Θυμηθείτε αυτά τα γκολ.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: O Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε και με τους δύο Submitted by ageorgi on Κυρ, 12/20/2020 - 12:07 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/salpi_exei_skorarei_kai_me_tous… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ O Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Παναθηναϊκό και αποτελεί σπάνια περίπτωση παίκτη που έχει σκοράρει και με τους δύο στα εν λόγω ντέρμπι. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 O Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Παναθηναϊκό και αποτελεί σπάνια περίπτωση παίκτη που έχει σκοράρει και με τους δύο στα εν λόγω ντέρμπι. Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 18:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα