Ντεν Χάαγκ-Άγιαξ 2-4: Καθάρισε από ημίχρονο (vid)

Ντεν Χάαγκ-Άγιαξ 2-4: Καθάρισε από ημίχρονο (vid)gvasilioΚυρ, 12/20/2020 - 17:42

Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Άγιαξ για να φύγει με τη νίκη από τη Χάγη και να επικρατήσει 4-2 της Ντεν Χάαγκ, παραμένοντας μόνος πρώτος στην Eredivisie!

H Ντεν Χάαγκ άντεξε 20 λεπτά στην πίεση του Άγιαξ, ο οποίος από εκείνο το σημείο μέχρι το 32' κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ. Ο... χορός άνοιξε στο 20' με τον Κλάιμπερ να σερβίρει στον Τάντις και ο Σέρβος με το 9ο φετινό του τέρμα να κάνει το

0-1.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπλιντ σέντραρε για να σκοράρει με κεφαλιά ο Χούντελααρ και στο 30', μετά από ωραία ενέργεια του Άντονι ο Λάμπιαντ απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. 

Η ιστορία επαναλήφθηκε και στο 32', ο Βραζιλιάνος έβγαλε τη δεύτερη ασίστ του για το δεύτερο γκολ του Χούντελααρ στο ματς, πάλι με κεφαλιά! 

Η ομάδα του Τεν Χαγκ χαμήλωσε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και η Ντεν Χααγκ το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας σε 1-4 με τον Κράμερ στο 49 μετά από ασίστ του Μπουράρντ, με τον Βέλγο να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 70'. 

Με τη νίκη αυτή ο Άγιαξ έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι μόνος πρώτος μετά από 13 αγωνιστικές, ενώ η Άντο Ντεν Χάαγκ έμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 7 βαθμούς. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ajax - Ποδόσφαιρο Den Haag - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AFC Ajax ΟΛΛΑΝΔΙΑ Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Άγιαξ για να φύγει με τη νίκη από τη Χάγη και να επικρατήσει 4-2 της Ντεν Χάαγκ, παραμένοντας μόνος πρώτος στην Eredivisie! Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 17:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα