PAX West 2018: To Smallville με το Persona 5 θα συνδύαζε ο Cory Barlog για ένα παιχνίδι Superman

Τι θα γινόταν αν ο Superman δεν μπορούσε να σώσει τους πάντες;

Κατά τη διάρκεια του panel, “The Quest For the Perfect Superman Game”, που έλαβε χώρα στο PAX West στις 31 Αυγούστου, ο director του God of War,

Cory Barlog , μοιράστηκε ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς θα ήταν ένα παιχνίδι Superman αν το δημιουργούσε ο ίδιος. Έχοντας αποκαλυφθεί για πρώτη φορά από το GameInformer, το πάνελ είναι διαθέσιμο και στο Twitch.

Ο Barlog έδωσε μια σειρά από ιδέες για ένα θεωρητικό παιχνίδι Superman, που σημαίνει ότι καμία από αυτές δεν είναι για κάποιο πραγματικό project στο οποίο εργάζεται επί του παρόντος. Μετά από αστεία για την παράδοση ενός παιχνιδιού με τον Superman ηλικιωμένο, όπου έχει παιδί και προσπαθεί να τον διδάξει πώς να είναι υπερήρωας (σαφής αναφορά στο πιο πρόσφατο God Of War), ο Barlog πρότεινε ένα παιχνίδι που έχει έναν νέο Clark Kent, στο σχολείο, ενώ αντιμετωπίζει το γεγονός ότι έχει δυνάμεις.

"Αγαπώ πραγματικά την σειρά Smallville και μου αρέσει πολύ η ιδέα να παίζω με το concept του Persona", δήλωσε ο Barlog. "Πρέπει να πάτε στο σχολείο, αλλά επίσης ανακαλύπτετε ότι είστε ο μεγαλύτερος ήρωας της Αμερικής και έτσι αντιμετωπίζετε καταστάσεις που πρέπει να εξισορροπήσετε. Διαβάζετε για τις εξετάσεις και ασχολείστε με την κοινότητα του γυμνασίου, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεστε "τι σημαίνει να έχω αυτές τις δυνάμεις;" Το επόμενο σύνολο ιδεών περιλαμβάνει διακλαδώσεις, όπου ο Superman δεν θα μπορούσε να σώσει τον καθένα, ανεξάρτητα από το τι έκανε ο παίκτης. Θα μπορούσε ακόμη και να ακούσει κραυγές βοήθειας από χαρακτήρες και να διχάζεται ανάμεσα στην προσπάθεια να τους σώσει όλους, αλλά να αποτυγχάνει.

"Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με ένα παιχνίδι Superman είναι να εξερευνήσετε την ψυχολογία του πώς θα ήταν να είστε ένα πρόσωπο που σιγά-σιγά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να τους σώσει όλους. Γυρίζετε γύρω γύρω και κάνετε καλές πράξεις, αλλά όταν όλοι αρχίζουν να ζητούν βοήθεια, τότε καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει.

"Πείτε ότι υπάρχουν τέσσερις άνθρωποι που πρέπει να σωθούν. Στην καλύτερη στιγμή σου ως Superman, μπορείς να σώσεις δύο. Αυτό σημαίνει ότι δύο δεν έχουν σωθεί και αυτό σε βαραίνει. Δεν είναι οι άνθρωποι που έσωσε πραγματικά. Είναι οι δύο άνθρωποι που δεν έσωσε, είναι τα δύο εγκλήματα που δεν σταμάτησε και τα δεινά που προέρχονται από αυτό.


"Συνειδητοποιείτε, όπως ο Superman, ότι η μέθοδος της ωμής δύναμης των fisticuffs, η ιδέα του να πετάτε και να προσπαθείτε συνεχώς να σώζετε τους ανθρώπους μεμονωμένα, δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο επειδή τελικός στόχος, για να διατηρήσουμε κάποια ψυχική ηρεμία, είναι να προσπαθήσουμε πραγματικά να τους σώσουμε όλους. Είναι μια μεγάλη, ιδεαλιστική, φανταστική ιδέα ... αλλά αδύνατη."

Τελικά, ο Barlog θα είχε τον Superman τρέξει για ένα είδος πρόεδρου του κόσμου, έτσι θα μπορούσε να προσπαθήσει να φέρει όλο το κόσμο μαζί, σώζοντας τους έμμεσα. "Η ιδέα είναι ότι πρέπει να φτάσει πιο μακριά, να σώσει περισσότερους ανθρώπους, αλλά πραγματικά είναι όπως η νοοτροπία του « να δείξεις σε ένα άτομο πώς να ψαρεύει » αντί να φέρνεις συνεχώς ψάρια ξεχωριστά. Μας βοηθά όλους με το να μας να δείξει το πώς να φροντίζουμε τους εαυτούς μας».

Aν και είπε λίγα πράγματα για το gameplay, ο Barlog μίλησε λίγο για το πώς θα το διατηρούσε ενδιαφέρον όσο περνάει ο χρόνος.

"Εξακολουθείτε να κάνετε πολλά ενεργά πράγματα, να σώζετε ανθρώπους και να έχετε μεγάλες μάχες με κακούς, αλλά μετά από αυτό υπάρχει ένα κενό... Πρέπει να σκεφτείτε τι συμβαίνει μετά από μια τεράστια μάχη. Δεν θα σας επιτρέψω να πετάξετε για περίπου επτά ώρες, έτσι ώστε όταν φτάσετε να πετάξετε, θα είναι το σπουδαιότερο πράγμα που νιώσατε ποτέ σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν ότι θα τον αφήσουμε να πετάξει, καθώς έτσι όλοι θα πίστευαν ότι κάναμε ένα παιχνίδι Superman χωρίς τις χαρακτηριστικές πτήσεις. "

Εσείς θα παίζατε ένα τέτοιο παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGod of War: Ο Combat Designer αναλύει το πρώτο έντονο Boss FightΗ Sony συνεργάζεται με το Facebook για μια νέα "God Of War" περιπέτειαGod of War: Το μέλλον της σειράς δεν θα αφήσει Θεό για Θεό σε ησυχία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα