PAX West 2018: To Anthem θα αποτελέσει έμπνευση για μελλοντικά Dragon Age και Mass Effect

Σκέψεις για όσα έρχονται.

Ακόμα και πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το επερχόμενο παιχνίδι της Bioware, Anthem, έχει αρχίσει να επηρεάζει τους μελλοντικούς τίτλους της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το VG247, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει live stoytelling για τον τίτλο, που σημαίνει

ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσει νέο περιεχόμενο για την ιστορία και μετά την επίσημη εμφάνιση του Anthem. Την ίδια ακριβώς συνεχή εμπειρία θέλει να δώσει και στα επόμενα Dragon Age και Mass Effect που θα δημιουργήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Το Anthem είναι δομημένο έτσι ώστε ο κόσμος του hub του, Tarsis, θα είναι ο χώρος που οι παίκτες θα βιώσουν τα πιο παραδοσιακά στοιχεία RPG και την αφήγηση του παιχνιδιού, ενώ ο online ανοιχτός κόσμος θα βοηθήσει στο looting και την εξερεύνηση.

"Έχουμε τη συνέχεια των ιστοριών μετά την κυκλοφορία τους", δήλωσε ο Michael Gamble, lead producer στο Anthem. "Εάν θυμηθείτε παλιά, απελευθερώναμε ένα παιχνίδι και αυτή θα ήταν η ιστορία για ένα σύνολο χαρακτήρων, ενώ αργότερα κυκλοφορούσαμε DLCs που μας επέτρεπαν να πούμε μοναδικά κομμάτια της ιστορίας στη συνέχεια.

"Για τον Anthem θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε για νέες μεγάλες ιστορίες καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, σε όλους τους μήνες μετά την κυκλοφορία".

"Έτσι μετά το Anthem μπορούμε να πούμε ότι τώρα θα επεκτείνουμε την ιστορία για έναν από αυτούς τους Angeds, ή για κάποιο σημείο στην πορεία του παιχνιδιού. Ή ακόμα να προσθέτουμε νέους χαρακτήρες. Μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και το Anthem μας δίνει τα κατάλληλα εργαλεία."

"Το θέμα μου είναι ότι ελπίζω ότι τα μελλοντικά παιχνίδια, είτε πρόκειται για το Dragon Age είτε για το άλλο που αρχίζει με τη λέξη 'Mass', θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτό το είδος αφήγησης."

Έχοντας πει όλα αυτά, και για να μην πανικοβληθείτε, οποιοδήποτε μελλοντικό DLC για το παιχνίδι θα είναι εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να ζήσουν την ίδια ιστορία.

"Ένα από τα πράγματα στα οποία έχουμε επικεντρωθεί στο Anthem είναι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο Tarsis", είπε. "Είναι το πρωταρχικό μέρος όπου κάνουμε το reactive storytelling."

"Ως αποτέλεσμα, έχουμε ασχοληθεί με το Tarsis περισσότερο απ' ότι με οποιοδήποτε άλλο hub έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Είναι ένας αντιδραστικός χώρος, ένας χώρος που μοιάζει πιο ζωντανός. Και νομίζω ότι προχωρώντας στη δημιουργία νέων παιχνιδιών, θα δείτε αυτή την τακτική πολύ περισσότερο."

Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για αυτόν τον τίτλο, όσο και για τους επόμενους.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Anthem E3 2018: Ανακοινώθηκαν τα pre-order bonus 4 λεπτά Open World Co-Op Exploration Gameplay από το Anthem - E3 2018 Anthem Cinematic Trailer #1 - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα