Τζόρτζεβιτς: «Περίμενα περισσότερους παίκτες»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς στα παράθυρα των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε και στην εθνική Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως η «επίσημη αγαπημένη» θα είναι δύσκολη αντίπαλος για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε: «Ηλπιζα ότι σε αυτά τα παράθυρα θα είχαμε μεγαλύτερη λίστα και ότι θα είμαστε πλήρεις κι όλοι οι παίκτες θα έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς μερικοί ακύρωσαν τη συμμετοχή
τους, μερικοί έπρεπε να ακούσουν τις ομάδες τους, όπως συνέβη με Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς. Δεν θα είναι εδώ. Ασφαλώς μιλάμε σταθερά γι’ αυτό, όμως πρέπει να τελειώσουμε την ιστορία και να στραφούμε στην πρώτη μας υποχρέωση που είναι κόντρα στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Σερβίας συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή οι παίκτες έχουν λίγα ματς και δεν έχουν ρυθμό. Μερικοί δεν έχουν παίξει επίσημο αγώνα από τον Απρίλιο, όπως οι Μπογκντάνοβιτς, Μπιέλιτσα, Ραντούλιτσα».

Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε και στην εθνική Ελλάδος: «Περιμένουμε αυτά που ακολουθούν και να συγκεντρωθούμε στα δύο ματς που έρχονται. Η Ελλάδα έχει ενισχυθεί με παίκτες από την Ευρωλίγκα, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια. Η Ελλάδα και η Γερμανία είναι πολύ κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού έχουν 6/6 κι εμείς είχαμε το άτυχο παιχνίδι με τους Γερμανούς στο Νόβι Σαντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα