Μανέ: «Ήξερα πως θα γίνω ποδοσφαιριστής»

Ο Σαντιό Μανέ τόνισε πως γνώριζε από μικρή ηλικία πως θα γίνονταν ποδοσφαιριστής και πως πήγαινε στο σχολείο, μόνο και μόνο για να πάρει μέρος στο τουρνουά, που διοργανώνονταν εκεί. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του και στη στάση της οικογένειάς του στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Αρχικά, ο Μανέ υπογράμμισε: «Από τη στιγμή που γεννήθηκα ήξερα ότι θα ήμουν ποδοσφαιριστής, από την ηλικία των τριών ή τεσσάρων μόνο το ποδόσφαιρο ήταν στο μυαλό μου. Αλλά κανείς στο χωριό ή την οικογένειά μου δεν έπαιζε ποδόσφαιρο.
Δεν είχαμε καν γήπεδο και παίζαμε μόνο στο δρόμο. Το σχολείο δημιούργησε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και αυτό ήταν το μόνο πράγμα που πραγματικά με έκανε να πηγαίνω στο σχολείο».

Στη συνέχεια, ο Σενεγαλέζος παίκτης συμπλήρωσε: «Δεν τους άρεσε το ποδόσφαιρο. Ειδικά η μαμά μου, ο μπαμπάς και ο θείος μου προτιμούσαν να πηγαίνω στο σχολείο για να σπουδάσω. Εγώ όμως ήμουν μόνο επικεντρωμένος στην ποδοσφαιρική μου ύπαρξη. Θυμάμαι πως έλεγαν ότι δεν ήταν εφικτό, επειδή το χωριό ήταν πολύ μακριά από το Ντακάρ».
Keywords
Τυχαία Θέματα