O Pennywise επιστρέφει με την πρώτη ταινία και φέρνει νέο υλικό από το "IT: Chapter Two"

Σε έναν μήνα έρχεται το "Chapter Two".

Το "Stephen King's IT" θα επιστρέψει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ τον Αύγουστο και θα φέρει σκηνές μετά τους τίτλους τέλους με νέο υλικό από το επερχόμενο sequel "IT: Chapter Two".

Η ανακοίνωση έγινε μέσω τους λογαριασμού Twitter του Fandango, το οποίο αποκάλυψε ότι τα εισιτήρια του "Chapter

One" είναι διαθέσιμα και ότι η ταινία θα προβληθεί για δύο βραδιές, την 3η και την 6η Αυγούστου σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Μετά τους τίτλους τέλους, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα οχτάλεπτο sneak peak από το sequel.

Και μπορεί οχτώ λεπτά να ακούγεται πολύς χρόνος, αλλά πρόσφατα μάθαμε ότι η ταινία θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 45 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι το έξτρα υλικό θα είναι κάτι μικροσκοπικό σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία.

Το ενήλικο cast του "Losers Club" περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel οι χαρακτήρες θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise (Bill Skarsgard), τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες.

Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti επιστρέφει για τη δημιουργία του sequel. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Gary Dauberman, ο σεναριογράφος της ταινίας, είχε μιλήσει για την πρόκληση του να παρουσιάζεις γνωστούς χαρακτήρες στο κοινό μετά από ένα μεγάλο χρονικό άλμα.

Διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία "IT" και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΑπούσα η Warner Bros. από το Comic-Con 2019Δύο μπαλόνια μας προσφέρει η αφίσα του "IT Chapter Two"IT CHAPTER TWO - Official Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα