Κινηματογραφικός Οδηγός Αυγούστου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Χόλιγουντ, Hell's Kitchen, FF, μεσοκαλόκαιρα κι ένας Ταραντίνο.

Αύγουστος μπορεί να σημαίνει ήλιος, θάλασσα, σταυρόλεξα, αλλά για τους κινηματογράφους της χώρας σημαίνει κι ευκαιρία να γεμίσουν τα προγράμματά τους με όσες περισσότερες ταινίες μπορούν.

Από γουέστερν και περιπέτειες και θρίλερ, μέχρι κομεντί, δράματα και μοναδικές αφηγήσεις, ο μπουφές του Αυγούστου διαμορφώθηκε ιδανικά για όποιον θέλει μαζί με το αντηλιακό του να

πάρει και τα ποπ κορν του.

Ξεφυλλίστε άφοβα λοιπόν τις σελίδες του καθιερωμένου μας μηνιαίου κινηματογραφικού οδηγού, δείτε τις επίσημες συνόψεις, τα trailer και ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για να κάνετε τις επιλογές σας!

Αυτές είναι λοιπόν οι ταινίες που θα κατακλύσουν τους κινηματογράφους μας αυτόν τον μήνα (περιεχόμενα ανά εβδομάδα):

Πέμπτη 01/08
Πέμπτη 08/08
Πέμπτη 15/08
Πέμπτη 22/08
Πέμπτη 29/08

Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

The Fall of the American Empire (Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Το "The Fall of the American Empire" πρόκειται για ένα κωμικό θρίλερ που μας έρχεται από τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα, συνδέεται θεματικά και όχι ως συνέχεια, με τα "The Decline of the American Empire" (1986) και "The Barbarian Invasions" (2003), ενώ όλα έρχονται από τον ίδιο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, τον βραβευμένο με Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, Καναδό Denys Arcand. Η νέα ταινία, που βασίζεται από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Old Montreal το 2010, αφορά έναν άντρα που, μετά από μια ένοπλη ληστεία, βρίσκει δύο τσάντες γεμάτες χρήματα και δεν ξέρει τι να τις κάνει. Τέλος, να σημειώσουμε πως οι Benoît Brière και Gaston Lepage επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το "Joyeux Calvaire" (1996), μια ταινία πάλι του Denys Arcand.

Πλοκή: Ο 36χρονος Pierre-Paul Daoust (Αlexandre Landry), ένας διανοούμενος με διδακτορικό στη φιλοσοφία, αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για να τα βγάλει πέρα. Μία μέρα, εν ώρα εργασίας, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μίας ένοπλης ληστείας που πάει στραβά: δύο νεκροί και τσάντες γεμάτες εκατομμύρια πεταμένες κάτω. O Pierre-Paul έρχεται αντιμέτωπος με το δίλημμα του να φύγει με άδεια χέρια ή να πάρει τα λεφτά και να φύγει.

Cast: Alexandre Landry, Maxim Roy, Yan England, Rémy Girard

Richard Says Goodbye (Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Ο Wayne Roberts, στη δεύτερή του ταινία μεγάλου μήκους μετά το "Katie Says Goodbye", σκηνοθετεί τον πολλάκις υποψήφιο για Όσκαρ, Johnny Depp για ένα δραματικό κομεντί, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ίδιο.

Πλοκή: Όταν ο Ρίτσαρντ, καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή "αμαρτία": Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά, για ένα τελευταίο αντίο.

Cast: Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Danny Huston, Zoey Deutch, Ron Livingston, Odessa Young

Escape Plan: The Extractors (Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Η τρίτη ταινία Escape Plan, μετά τα Escape Plan (2013) και Escape Plan 2: Hades (2018), έρχεται με σκηνοθέτη τον John Herzfeld (Reach Me, The Death and Life of Bobby Z, 15 Minutes), με πρωταγωνιστή φυσικά τον Sylvester Stallone.

Πλοκή: Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό τους.

Cast: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Curtis "50 Cent" Jackson, Jaime King

La Misma Sangre/Common Blood (Δεσμοί Αίματος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Το "La Misma Sangre" πρόκειται για ένα νέο θρίλερ μυστηρίου που μας έρχεται από την Αργεντινή, σε σκηνοθεσία Miguel Cohan (Betibú, Sin retorno) και σενάριο από τον ίδιο και την Ana Cohan.

Πλοκή: Μετά το θάνατο της συζύγου του Ελίας, η κάποτε στενά δεμένη οικογένεια δοκιμάζεται. Ένας ασφυκτικός ιστός υφαίνεται, όλα μοιάζουν ύποπτα και η αμφιβολία κυριαρχεί.

Cast: Oscar Martínez, Paulina García, Dolores Fonzi, Luis Gnecco

&feature=youtu.be

Yuli (Ο Χορός της Ζωής μου)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Εμπνευσμένη από τη ζωή του σπουδαίου Κουβανού χορευτή Κάρλος Ακόστα και βασισμένη στην αυτοβιογραφία του,η ταινία "Ο χορός της ζωής μου" της Ιθίαρ Μπολάιν (“Η Ελιά”, “Ακόμα κι η βροχή”) είναι το χρονικό μιας συγκλονιστικής ζωής. Το σενάριο (που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν) υπογράφει ο βραβευμένος σεναριογράφος του Κεν Λόουτς, Πολ Λάβερτι (“Ο Άνεμος χορέυει το κριθάρι”, “Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ”). Ο ίδιος ο Κάρλος Ακόστα ερμηνεύει τον εαυτό του στο σήμερα, ενώ ο μικρός –αποκάλυψη Έντισον Μανουέλ Ολβέρα, ενσαρκώνει μοναδικά τον χορευτή στα παιδικά του χρόνια.

Πλοκή: Από τους δρόμους της Αβάνας, στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, ο κορυφαίος χορευτής της γενιάς του, που απολαύσαμε πρόσφατα και στην Αθήνα, έπρεπε να ξεπεράσει τεράστιες δυσκολίες και να σπάσει φοβερά ταμπού, για να γίνει ο θρύλος που είναι σήμερα.

Cast: Carlos Acosta, Santiago Alfonso, Keyvin Martínez, Yailene Sierra, Edlison Manuel Olbera Núñez, Yerlín Pérez, Laura De la Uz

When Mom is Away (Όταν Λείπει η Μαμά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

Πλοκή: Τι μπορεί να συμβεί όταν η σύζυγος και μητέρα 3 παιδιών αποφασίζει να πάει 10 μέρες διακοπές; Ο Κάρλο και η Τζούλια είναι παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά. Ο Κάρλο είναι εντελώς απορροφημένος από τη δουλειά του και έτσι λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ η Τζούλια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά. Κουρασμένη από την καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της 10 μέρες διακοπές χωρίς την οικογένεια. Ο Κάρλο θα πρέπει τώρα να αναλάβει το ρόλο της και αυτό δεν είναι εύκολο… Όταν η μητέρα επιστρέψει, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Καβγάδες, καταστροφές και πολλά ευτράπελα, συνθέτουν μια ξεκαρδιστική καλοκαιρινή κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Cast: Valentina Lodovini, Fabio De Luigi, Angelica Elli, Bianca Usai

New Biz in the Hood (Τα Παράπονά σας στον Έφορο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 01 Αυγούστου

To "New Biz in the Hood" (πρωτότυπος τίτλος: "Jusqu'ici tout va bien") πρόκειται για μια γαλλική κωμωδία, σκηνοθετημένη από τον Mohamed Hamidi (One Man and His Cow, Homeland) και γραμμένη από τον Khaled Amara.

Πλοκή: Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρία εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης…ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα. Ο Φρεντ και οι "trendy” συνεργάτες του, πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μία οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη έξω από το Παρίσι. Και μόνο η σκέψη να πάνε σε ένα τέτοιο μέρος τους τρομοκρατεί.

Cast: Gilles Lellouche, Malik Bentalha, Sabrina Ouazani, Camille Lou

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 08 Αυγούστου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 08 Αυγούστου.

The Kitchen (Οι Βασίλισσες του Χελς Κίτσεν)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 08 Αυγούστου

Η Andrea Berloff, υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου της βιογραφίας "Straight Outta Compton" του 2015, βασίζεται στο graphic novel της Vertigo, γράφει το σενάριο και κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Πλοκή: Νέα Υόρκη, 1978. Τα 20 οικοδομικά τετράγωνα με τα ενεχυροδανειστήρια, τους οίκους ανοχής και τα διαβόητα μπαρ ανάμεσα στην 8η Λεωφόρο και τον ποταμό Χάντσον που ανήκουν στην ιρλανδική μαφία και είναι γνωστά ως Χελς Κίτσεν, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να ζει κανείς. Ή το πιο ασφαλές. Όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το "έργο" τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας.

Cast: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, James Badge Dale, Brian d'Arcy James, Margo Martindale, Common, Bill Camp

The Realm (Ο Έκπτωτος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 08 Αυγούστου

Ο κόσμος ενός διεφθαρμένου πολιτικού καταρρέει στον “Έκπτωτο”, το νέο πολιτικό θρίλερ του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (“Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει”) που μιλάει για την τεράστια πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία. Η ταινία έχει αποσπάσει επτά βραβεία Γκόγια, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ και Β’ Ανδρικής Ερμηνείας και ήταν υποψήφια για το Βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πλοκή: Ένας Ισπανός πολιτικός, ο τρόπος ζωής του οποίου έχει βασιστεί στην παρανομία, απειλεί να διαλύσει ολόκληρο το κόμμα, αφού μια εφημερίδα εξέθεσε τα μυστικά του σε όλον τον κόσμο.

Cast: Antonio de la Torre, Mónica López, Josep Maria Pou, Nacho Fresneda, Bárbara Lennie

Un Homme Presse (Xαλαρώστε Κύρε Αλέν!)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 08 Αυγούστου

Δραματική κομεντί από την Γαλλία, δια χειρός Hervé Mimran (Nous York , Tout ce qui brille) με τον βραβευμένο με Σεζάρ, Fabrice Luchini στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Πλοκή: O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Cast: Fabrice Luchini, Leïla Bekhti, Yves Jacques, Μicha Lescot, Rebecca Marder

Little Italy (Έρωτας Αλά Ιταλικά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 08 Αυγούστου

Το "Little Italy" πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί, σκηνοθετημένη από τον Donald Petrie των "Miss Congeniality" και "How to Lose a Guy in 10 Days" και γραμμένη από τους Steve Galluccio και Vinay Virmani.

Πλοκή: Η Νίκη μία νέα όμορφη σεφ επιστρέφει στην πατρίδα της για να ανανεώσει την Visa της και ξεκινάει μία σχέση με τον παιδικό της φίλο Λίο, έναν μάγειρα ειδικό στην πίτσα, με όνειρο να φτιάξει το δικό του εστιατόριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι γονείς τους έχουν ανταγωνιστικά εστιατόρια το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο και είναι θανάσιμοι εχθροί.

Cast: Hayden Christensen, Emma Roberts, Danny Aiello, Alyssa Milano

Une Intime Conviction (Η Εμμονή)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 08 Αυγούστου

Η δικαστική περιπέτεια "Une intime conviction" έρχεται από τον Antoine Raimbault, στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους.

Πλοκή: Ο Ζακ κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του. Η ένορκος στην πρώτη δίκη, η Νόρα, πεπεισμένη για την αθωότητά του και φοβούμενη δικαστικό λάθος, πείθει έναν επιφανή δικηγόρο να τον αναλάβει για το εφετείο. Μαζί, δίνουν μια λυσσαλέα μάχη κατά της αδικίας και, ενώ η θηλιά σφίγγει γύρω από εκείνον που όλοι κατηγορούν, η αναζήτηση της αλήθειας γίνεται εμμονή για τη Νόρα.

Cast: Marina Foïs, Olivier Gourmet, Laurent Lucas, Jean Benguigui

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 15 Αυγούστου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 15 Αυγούστου.

Edmond (Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 15 Αυγούστου

Η ταινία "Edmond" λέει την ιστορία πίσω από τη συγγραφή του αριστουργηματικής ηρωικής κωμωδίας "Σιρανό ντε Μπερζεράκ", ενός από τα πιο δημοφιλή θεατρικά έργα της γαλλικής λογοτεχνίας, και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Alexis Michalik, ο οποίος κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, αν και κουβαλάει την ιδέα της ταινίας για πάνω από 15 χρόνια.

Πλοκή: Δεκέμβριος 1897, Παρίσι. Ο Έντμοντ Ροστάντ δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα, έχει όμως ήδη δύο παιδιά και πολλά άγχη. Δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Καθώς βρίσκεται σε απελπισία, προτείνει στον μεγάλο ηθοποιό του θέατρου Κονστάντ Κοκλέν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο έργο και συγκεκριμένα σε μια ηρωική κωμωδία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το έργο αυτό δεν έχει γραφτεί ακόμα. Παραβλέποντας τις ιδιοτροπίες των ηθοποιών, τις απαιτήσεις των παραγωγών, τη ζήλια της συζύγου του, τις πικάντικες ιστορίες του καλύτερού του φίλου και την έλλειψη ενθουσιασμού όλων των γύρω του, ο Έντμοντ αρχίζει να γράφει το έργο που κανείς δεν πιστεύει. Προς το παρόν, έχει μόνο τον τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ.

Cast: Thomas Solivérès, Olivier Gourmet, Lucie Boujenah, Tom Leeb, Clémentine Célarié, Mathilde Seigner

Driven (Ο Πρίγκιπας του Καρτέλ)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 15 Αυγούστου

Το θρίλερ/κομεντί/κοινωνικό φιλμ "Driven" έρχεται από τον Nick Hamm (The Hole, The Journey, Killing Bono), σε σενάριο Colin Bateman. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Πλοκή: To 1974, ο Τζιμ Χόφμαν είναι ένας μέσος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών που εργάζεται σκληρά σαν πιλότος, δοτικός σύζυγος και... περιστασιακό βαποράκι. Όταν ο Τζιμ συλλαμβάνεται κατά την διάρκεια των οικογενειακών του διακοπών να εισάγει κοκαΐνη στις ΗΠΑ, ο φιλόδοξος πράκτορας του FBI Μπένεκτιτ Τζ. Τίσα το βλέπει σαν μια ευκαιρία να κερδίσει μία τεράστια επιτυχία για την Υπηρεσία χρησιμοποιώντας τον Τζιμ για να παγιδεύσει τον προμηθευτή του. Έτσι ο Τζιμ μετακομίζει στο Σαν Ντιέγκο και γίνεται πληροφοριοδότης του FBI. Εκεί θα βάλλει στην άκρη τα καθήκοντα του όταν γνωρίσει τον διάσημο γείτονα του, τον μηχανικό αυτοκινήτων και σχεδιαστή, Τζον Ντελόριαν. Σύντομα βρίσκεται στον κύκλο του Ντελόριαν γοητευμένος από το όραμα του να φέρει την επανάσταση στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Όταν όμως το όνειρο του Ντελοριάν καταλήγει σε αποτυχία και ο πράκτορας Τίσα βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη του, ο Τζιμ άξαφνα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες που θέλουν απελπισμένα να πετύχουν.

Cast: Jason Sudeikis, Lee Pace, Erin Moriarty, Judy Greer

I Feel Good (Έτοιμος για Όλα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 15 Αυγούστου

Το "I Feel Good" είναι μια σάτιρα τόσο για τον καπιταλισμό, όσο και για τον κομμουνισμό. Το φιλμ συμπαραγωγής Γαλλίας, Βελγίου, Γερμανίας κι Αμερικής, σκηνοθετήθηκε από τους Benoît Delépine και Gustave de Kervern.

Πλοκή: Η Μονίκ διοικεί έναν πρότυπο ξενώνα για αστέγους στην γαλλική επαρχία. Μία μέρα και εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται ο αδερφός της Ζακ που είχε να της δώσει σημεία ζωής για χρόνια. Είναι τελείως άχρηστος και ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία, ωστόσο έχει μία και μοναδική φιλοδοξία: να γίνει πλούσιος. Σύντομα πείθει τους πάντες στο χωρίο να του δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν και να ταξιδέψουν όλοι μαζί για ένα πιο "όμορφο" μέλλον.

Cast: Jean Dujardin, Yolande Moreau

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 22 Αυγούστου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 22 Αυγούστου.

Once Upon a Time in Hollywood (Κάποτε στο Χόλιγουντ)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 22 Αυγούστου

Η 9η ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφου, Quentin Tarantino, πρόκειται για ένα γράμμα αγάπης στο Λος Άντζελες του '60 και φόρος τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. Η δραματική κομεντί έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Πλοκή: Το 1969 στο Λος Άντζελες, την περίοδο που εκτυλίχθηκαν οι φόνοι του Charles Manson, ένας ηθοποιός της τηλεόρασης και ο κασκαντέρ του, ξεκινούν μια οδύσσεια για να χτίσουν το όνομά τους στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Al Pacino

Midsommar (Μεσοκαλόκαιρο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 22 Αυγούστου

Ο Άρι Άστερ επιστρέφει μετά το "Hereditary",με ένα τρομαχτικό κινηματογραφικό παραμύθι, όπου ένας κόσμος σκότους απλώνεται κάτω από το υπέρλαμπρο φως της ημέρας. Η δεύτερη ταινία του εξαιρετικού δημιουργού είναι ένα σκοτεινό, παραισθησιογόνο παραμύθι που προκαλεί τη σκέψη, αλλά και τα ένστικτα.

Πλοκή: Η Ντάνι και ο Κρίστιαν είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Αμερική, του οποίου η σχέση είναι υπό διάλυση. Όμως, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία που ταράζει την Ντάνι, το πένθος τους φέρνει πάλι κοντά και η Ντάνι αυτοπροσκαλείται σε ένα ταξίδι του Ντάνι με τους φίλους του σε ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα το μεσοκαλόκαιρο σε ένα απομονωμένο σουηδικό χωριό. Αυτό που ξεκινάει σαν μία ανέμελη καλοκαιρινή περιπέτεια σε ένα ηλιόλουστο καταφύγιο, παίρνει νοσηρή τροπή, όταν οι κάτοικοι του χωριού προσκαλούν τους καλεσμένους να συμμετέχουν σε εορτασμούς που μεταμορφώνουν αυτόν τον παράδεισο σε ένα όλο και πιο ανησυχητικό και ενοχλητικό μέρος.

Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper, Vilhelm Blomgren, Will Poulter

A Rainy Day in New York (Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 22 Αυγούστου

Ο Woody Allen επιστρέφει με μια ακόμα ρομαντική κομεντί και πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet και την Elle Fanning. Μετά το κίνημα "Me Too" η Amazon Studios πάτησε φρένο για τη διανομή της ταινίας κι έτσι κυκλοφόρησε στην Πολωνία τον Ιούλιο, με διεθνείς διανομείς που θα δώσουν την ταινία σε Ευρώπη, Νότια Αμερική και Ασία.

Πλοκή: Ο Γκάτσμπι και η Άσλεϊ είναι ένα νεαρό ζευγάρι που φτάνουν στη Νέα Υόρκη με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστα το Σαββατοκύριακο τους. Τα σχέδια τους σύντομα θα ανατραπούν για τα καλά και θα περάσουν ο καθένας μόνος του τις επόμενες ώρες περιπλανώμενοι στην πόλη συναντώντας διάφορους ανθρώπους μέσα από κωμικά περιστατικά. Στη διάρκεια αυτής της απρόσμενης περιπέτειας, θα μάθουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν.

Cast: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 29 Αυγούστου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 29 Αυγούστου.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Ημερ. Κυκλοφορίας: 29 Αυγούστου

Το πρώτο spin-off της κινηματογραφικής σειράς The Fast and the Furious επικεντρώνεται γύρω από τους χαρακτήρες του βασικού franchise, Luke Hobbs και Deckard Shaw και διαδραματίζεται δύο χρόνια μετά την τελευταία FF ταινία του 2017. Η περιπέτεια δράσης έρχεται από τον avid Leitch (Deadpool 2, Atomic Blonde), σε σενάριο από τους Chris Morgan και Drew Pearce. Η ιδέα για ένα FF spin-off ήρθε από εκτελεστικούς και μη, παραγωγούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "The Fate of the Furious", όταν είδαν την πολύ καλή, κωμική χημεία που είχε το δίδυμο που πρωταγωνιστεί.

Πλοκή: Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του "The Fate of the Furious", ο ομοσπονδιακός πράκτορας Luke Hobbs και ο Deckard Shaw, πρώην στρατιώτης του βρετανικού στρατού που πλέον δρα ως μισθοφόρος, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν μια νέα απειλή· έναν κυβερνο-γενετικά ενισχυμένο διεθνή τρομοκράτη.

Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Roman Reigns, Eiza Gonzalez, Eddie Marsan, Cliff Curtis, Helen Mirren

Secret Life of Pets 2 (Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 29 Αυγούστου

Η δεύτερη ταινία "Secret Life of Pets" έρχεται από τον Chris Renaud (Despicable Me, Lorax) (σε συνεργασία με τον Jonathan del Val), γραμμένη από τον Brian Lynch. Η νέα animation κωμωδία δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας Illumination, Κρις Μελεντάντρι, και τη μόνιμη συνεργάτη του, Τζάνετ Χέλι.

Πλοκή: Η ταινία συνεχίζει την ιστορία του Max και των τετράποδων -και όχι μόνο- φίλων του, ακολουθώντας τους στην καθημερινή τους ζωή όταν οι ιδιοκτήτες τους φεύγουν κάθε μέρα για τη δουλειά ή το σχολείο.

Cast: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate, Tiffany Haddish, Harrison Ford

&feature=youtu.be

Mother’s instinct/Duelles (Μητρικό Ένστικτο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 29 Αυγούστου

Ένα ψυχολογικό θρίλερ επηρεασμένο από τους μεγάλους κινηματογραφιστές μυστηρίου και σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ και Ντέιβιντ Λιντς. Το «Μητρικό Ένστικτο» είναι μια ιστορία βασισμένη σε δύο οικογένειες που ζουν σχεδόν παράλληλες ζωές. Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Olivier Masset-Depasse (Illégal, Cages) απέσπασε το βραβείο Κρτικής Επιτροπής στο 20ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Πλοκή: Βρυξέλλες, αρχές της δεκαετίας του ’60: H Άλις και η Σελίν είναι κολλητές φίλες και μένουν σε γειτονικά και πανομοιότυπα σπίτια σε ένα πλούσιο προάστιο. Οι γιοί τους, Τεό και Μαξίμ μεγαλώνουν σαν αδέρφια και οι δύο οικογένειες είναι αχώριστες. Όλα μοιάζουν τέλεια. Η τέλεια αυτή αρμονία διαταράσσεται όταν ο Μαξίμ, ο γιός της Σελίν χάνει τραγικά τη ζωή του. Το ξαφνικό αυτό ατύχημα, θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες και θα ταράξει τις ζωές τους. Τα συναισθήματα αγάπης θα δώσουν τη θέση τους στην καχυποψία και τη παράνοια. Οι δύο μητέρες θα ωθήσουν στα όρια τη φιλιά τους στην προσπάθεια τους να προστατέψουν τις οικογένειες τους.

Cast: Veerle Baetens, Anne Coesens, Mehdi Nebbou, Arieh Worthalter

Ποια ταινία του μήνα σας έκανε το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceO Robert De Niro μάλλον θα συνεργαστεί με τους Martin Scorsese και Leonardo DiCaprioΟ Will Smith πολεμάει τον νεότερο εαυτό του στο νέο trailer του "Gemini Man"Ο James Cameron συγχαίρει την Marvel για τους Εκδικητές της

Πηγή: IGN Greece

Keywords
οδηγος, once upon a time, robert de niro, ποπ κορν, johnny depp, sylvester stallone, emma roberts, jason sudeikis, quentin tarantino, brad pitt, dakota fanning, new york, woody allen, selena gomez, jude law, dwayne johnson, jason statham, despicable me, will smith, σημαίνει, ποπ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, νέα, montreal, δίλημμα, maxim, england, johnny, escape, john, life, sylvester, σεν, jackson, blood, ana, oscar, αθηνα, laura, τζουλια, luigi, biz, cow, khaled, λύση, melissa, mccarthy, tiffany, james, bill, lux, γαλλια, york, επηρεάζει, yves, jacques, italy, miss, guy, σεφ, visa, πιτσα, emma, θηλιά, gourmet, lucas, θεατρο, φιλμ, nick, journey, ηπα, fbi, συλληψεις, jason, lee, time, hollywood, tarantino, butler, dakota, bruce, φως, florence, jack, william, elle, amazon, studios, selena, gomez, law, luna, franchise, morgan, dwayne, Johnson, kirby, secret, animation, max, eric, jenny, ford, σασπένς, λιντς, βρυξέλλες, facebook, twitter, ign, smith, marvel, τελη κυκλοφοριας, τζουλια αλεξανδρατου, σταση εργασιας, Γόνδολες της Βενετίας, oscar 2011, oscar 2011 live, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, αξια, Jorge Luis Borges, Καλή Χρονιά, τζουλια αλεξανδρατου 2012, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, khaled, dwayne johnson, ign, αδεια, αργεντινη, δουλεια, εγκεφαλικο, εργασια, ζηλια, ηθοποιος, ηπα, θαλασσα, θριλερ, θρυλος, ισπανια, καθημερινη, καριερα, μητερα, οδυσσεια, οθονες, ομηρος, ονειρο, σεφ, ταινιες, φιλια, φως, χημεια, χορος, ωρα, amazon, brad pitt, fbi, james, jenny, johnny depp, luna, oscar, selena gomez, time, αρθρο, αθωότητα, αμερικη, ανησυχητικο, αρμονια, ασια, ατυχημα, αχρηστος, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, βρυξέλλες, γεγονοτα, γινει, γινεται, γειτονα, γκογια, γονεις, γραμμα, δειτε, διψα, διδακτορικο, δικη, δίλημμα, δωσει, διδυμο, δωρο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, ελλειψη, εμμονη, εργα, επηρεάζει, επρεπε, επτα, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εστιατορια, εταιρια, ευρωπη, εφημεριδα, εχθροι, ζωη, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδιο, ειδος, ηλιος, υπηρεσια, υπομονη, θηλιά, φιλμ, ομιλια, καχυποψια, κυριε, κομμα, κωμωδια, λαθος, λεφτα, λειπει, λύση, λιντς, μαξιμ, μαφια, μπορειτε, μυστικα, νεα υορκη, νικη, νοτια αμερικη, νορα, ξερετε, ομαδα, οικογενεια, ομορφη, ονομα, ορια, οραμα, παιδικα, παιδια, παρισι, πενθος, πιλοτος, πολωνια, ποπ, ποπ κορν, προγραμματα, πριγκιπας, πρωταγωνιστες, ρει, ρολο, σατιρα, σελιδες, σεναριο, σεν, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, συλληψη, σκηνοθεσια, σκυλοι, σπιτι, σπιτια, σταυρολεξα, σχεδια, σχολειο, τεο, τρια, τριτη, τσαντες, τιτλος, φυλακη, ισχυρος, φεστιβαλ, φεστιβαλ γαλλοφωνου κινηματογραφου, φυσικα, χελι, χιουμορ, χιτσκοκ, χοφμαν, χρονος, χαρα, ωρες, αντρες, ana, animation, bill, biz, blood, bruce, butler, cow, guy, dakota, dakota fanning, dwayne, elle, εκδικηση, emma roberts, emma, england, eric, escape, φιλοι, florence, franchise, jack, john, gomez, gourmet, hollywood, χωρα, italy, jackson, jason, jacques, jason statham, jason sudeikis, johnny, journey, jude law, kirby, κωμικα, laura, law, lee, life, nick, lucas, lux, luigi, marvel, maxim, max, mccarthy, melissa, morgan, μπαλετο, montreal, νεκροι, new york, paul, πληροφοριοδοτης, quentin tarantino, robert de niro, σασπένς, studios, selena, σημαίνει, sylvester stallone, sylvester, smith, ταξιδι, tarantino, tiffany, τριαντα, will smith, william, woody allen, χερια, york, yves, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα