Επιστρέφει στον ρόλο του Loki o Matt Damon για το "Jay and Silent Bob"

Τον Loki του "Dogma", όχι του "Thor: Ragnarok".

Ο Kevin Smith επιβεβαίωσε ότι ο Matt Damon θα επιστρέψει να ενσαρκώσει τον Loki στο επερχόμενο reboot του "Jay and Silent Bob".

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram, όπου ο Kevin Smith

δημοσίευσε μια φωτογραφία του ίδιου με τον Damon και έγραψε ότι θα ξαναενσαρκώσει τον Loki που πρωτογνωρίσαμε στην ταινία του 1999, "Dogma". Ευχαριστίες έδωσε και στη γυναίκα του, Jennifer Schwalbach, για την ιδέα της να "γίνει η ταινία καλύτερη" και μας προϊδέασε για τα τα μινι-sequels που θα δούμε μέσα στην ταινία.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Ο Damon είχε μια μικρή εμφάνιση στο trailer, αλλά μέχρι τότε δεν ξέραμε τον ρόλο που θα ενσάρκωνε. Ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον Loki δίπλα στον Bartleby του Ben Affleck στην κωμωδία "Dogma". Σε αυτήν τους βλέπαμε ως αγγέλους που έχουν πέσει στην Γη καθώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια "τρύπα" στο σύστημα και να επιστρέψουν στον Παράδεισο. Και ο Affleck θα επιστρέψει στην ταινία, αλλά ως Holden McNeil από το "Chasing Amy".

Εμφανίσεις στην ταινία θα έχουν και οι Rosario Dawson, Chris Hemsworth και Tommy Chong, πλάι στον Val Kilmer ως Bluntman και την Melissa Benoist ως Chronic.

Οι Jay και Silent Bob ξεκίνησαν την ιστορία τους από το "Clerks" του 1994, την πρώτη ταινία του λεγόμενου View Askewniverse, του ψυχαγωγικού σύμπαντος που δημιούργησε ο Smith. Το σύμπαν του, έκτοτε, έχει επεκταθεί σε σειρές και κόμικ, πέρα από τις κινηματογραφικές του προσθήκες, ενώ οι δύο χαρακτήρες μπήκαν για πρώτη φορά σε τίτλο με το "Jay and Silent Bob Strike Back ".

Η ανακοίνωση για το ερχόμενο reboot έγινε στις αρχές του 2017, ενώ το πράσινο φως δόθηκε το 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΚινηματογραφικός Οδηγός Αυγούστου - Εσείς ποιες θα δείτε;O Robert De Niro μάλλον θα συνεργαστεί με τους Martin Scorsese και Leonardo DiCaprioΟ Will Smith πολεμάει τον νεότερο εαυτό του στο νέο trailer του "Gemini Man"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα