Η EA εξηγεί γιατί προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη για το Switch

Ξεχάστε τους Sims.

O CEO της ΕΑ, Andrew Wilson, άνοιξε τα χαρτιά του μιλώντας γιατί η εταιρεία προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη για το Switch. Η απάντηση λοιπόν είναι ότι οι παίκτες προτιμούν να παίζουν τα παιχνίδια της εταιρείας στις άλλες πλατφόρμες.

Μετά την ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων

για το πρώτο τέταρτο του έτους ένας αναλυτής μίλησε για την πιθανότητα να έρθουν οι Sims στο Switch.

"Κάθε φορά που κάνουμε ανάλυση στα αποτελέσματα μας κοιτάμε μερικά συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είναι αν το παιχνίδι ταιριάζει με το προφίλ της πλατφόρμας. Δεύτερον, πιστεύουμε ότι η κοινότητα θα προτιμούσε να παίξει το παιχνίδι σε κάποια άλλη πλατφόρμα."

"Πολλά από τα δεδομένα μας δείχνουν ότι πολλοί από αυτούς που έχουν Switch, έχουν επίσης και PS4, Xbox One ή PC και προτιμούν να παίξουν τα παιχνίδια που φτιάχνουμε σε κάποια από αυτές τις πλατφόρμες."

Μόνο τέσσερα παιχνίδια της ΕΑ είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα στην κονσόλα και συνήθως δεν διαθέτουν πολλά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν στις υπόλοιπες κονσόλες.

Ο Wilson επίσης είπε "Δεν είπα ποτέ ότι οι Sims δεν θα έρθουν ποτέ στο Switch", αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της εταιρείας.

Για περισσότερα νέα μείνετε στο IGN.

IGN GreeceΟ διάδοχος του Switch θα αργήσει να έρθειΔύο νέα παιχνίδια NES έρχονται στο Nintendo Switch OnlineΠλήρωσε τη συνδρομή σου στο Nintendo Switch Online με Nintendo Gold Points

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα