O Hideo Kojima θα μιλήσει για το Death Stranding στο Tribeca Film Festival

Μαζί με τον Norman Reedus και τον Geoff Keighley.

Ο Hideo Kojima και ο Norman Reedus θα εμφανιστούν σε ένα πάνελ στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο Death Stranding και θα παρουσιαστεί από τον Geoff Keighley.

Το πάνελ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 18:00 ET και θα διαρκέσει 60 λεπτά. Οι Kojima

και Reedus "θα συζητήσουν για την ώθηση των ορίων του μέσου των βιντεοπαιχνιδιών και θα μιλήσουν για το πώς η σχέση τους έχει εδραιωθεί καθώς εργάζονται πάνω στον τίτλο μαζί".

Το Death Stranding ανακοινώθηκε το 2016 στην παρουσίαση της Sony στην Ε3 2016 και θα πρωταγωνιστήσουν οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen και Lea Seydoux.

Τη μεγαλύτερη ματιά στο τελευταίο έργο του Kojima την είδαμε στην E3 2018, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πως ακριβώς θα μπορούσε να είναι το gameplay ή το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Ενώ δύο ώρες του Death Stranding παρουσιάστηκαν πίσω από κλειστές πόρτες σε μερικούς εκλεκτούς, όπως οι προγραμματιστές του Horizon: Zero Dawn, ο Kojima είπε ότι το παιχνίδι του είναι λίγο πίσω στο πρόγραμμα, αλλά όχι πολύ.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΤα καλύτερα παιχνίδια για LANPARTY! - GauntletDangerous Driving - Launch TrailerΗ Focus μας κάνει tease 12 νέα παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα