Άρσεναλ: Οκτάχρονος τυφλός φίλος καταλαβαίνει τον Οζίλ με την αφή (vid)

Ένας οκτάχρονος φίλος της Άρσεναλ βρέθηκε κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, έστω και αν έχει χάσει την όρασή του από μια σπάνια ασθένεια.

Πριν την έναρξη του νικηφόρου αγώνα με τη Νάπολι για το Europa League στο «Emirates», είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των «κανονιέρηδων», τον Μεσούτ Οζίλ. Τον άγγιξε και κατάλαβε ότι πρόκειται για εκείνον, εντυπωσιάζοντας τους πάντες γύρω του.

Ο Γερμανός άσος δημοσίευσε το

συγκλονιστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον ξεχωριστό οπαδού μου, Μίκη. Έχασε την όρασή του από μια σπάνια ασθένεια ωστόσο αυτό δεν τον σταμάτησε από το να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι θα συνεχίσεις ν’ ακολουθείς τα όνειρά σου νεαρέ».

Happy to have had the chance to meet my special fan Mikey yesterday. He lost his eyesight due to a rare eye disease but this certainly does not stop him from playing football I know you'll continue to follow your dreams, young man #M1Ö #YaGunnersYa pic.twitter.com/fVdj1tOTwG

— Mesut Özil (@MesutOzil1088) April 12, 2019

The post Άρσεναλ: Οκτάχρονος τυφλός φίλος καταλαβαίνει τον Οζίλ με την αφή (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα