Ο δημιουργος του Assassin's Creed ακόμα θέλει να φτιάξει το Amsterdam 1666

"Το Amsterdam 1666 θα γίνει πραγματικότητα."

Ο δημιουργός του Assassin's Creed, Patrice Desilet, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει ακόμα να κάνει το Αmsterdam 1666, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε αρχικά σε κάποιο σημείο πριν από το 2012 από την THQ Montreal.

Στο Reboot Develop, το VG247 ρώτησε τον Desilet αν ακόμα σκοπεύει να φτιάξει το Amsterdam

1666 με το studio του, Panache Digital Games, που αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο προϊστορικό survival game ονόματι Ancestors: The Humankind Odyssey.

"Το Amsterdam 1666 θα γίνει πραγματικότητα", είπε ο Desilet.

Ο Desilet ανέφερε πώς πιστεύει ότι το Ancestors θέτει τις βάσεις για το Amsterdam 1666, όπου το gameplay έδειξε ένα στυλ παρόμοιο με του Assassin's Creed, ενώ ο παίκτης ελέγχει επίσης ορισμένα ζώα που συνδέονται με σκοτεινή μαγεία, όπως μαύρες γάτες, κοράκια και αρουραίους.

Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για το Amsterdam 1666, αλλά αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ξεκίνησε υπό την THQ Montreal και στη συνέχεια αγοράστηκε από την Ubisoft το 2013, όταν η THQ διαλύθηκε.

Στη συνέχεια, ο Desilet απολύθηκε από την Ubisoft λίγους μήνες αργότερα και εν συνεχεία μήνυσε την εταιρεία και αγωνίστηκε για την πνευματική ιδιοκτησία του Amsterdam 1666. Μετά από μια συμφωνία το 2016, ο Desilet απέκτησε την πλήρη κυριότητα του έργου από την Ubisoft.

Όσο για την αλλαγή της ιδέας του Amsterdam 1666 με την πάροδο των χρόνων και την αλλαγή στα στούντιο, ο Desilet είπε ότι «πιθανώς θα αλλάξει λίγο».

"Τώρα σκέφτομαι. Μάλλον θα αλλάξει λίγο", είπε ο Desilets. "Ήσασταν περισσότερο σαν μαθητευόμενος του διαβόλου παρά o πραγματικός διάβολο".

Παρόλο που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να δούμε το Amsterdam 1666, το Ancestors: The Humankind Odyssey θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, το Xbox One και το PC αργότερα το 2019 στα $40.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΝεο teaser για το 1666: AmsterdamΤο νέο παιχνίδι του Desilets αποκαλύφθηκεO δημιουργός του Assassin's Creed, Patrice Desilets μιλάει για την αποκάλυψη ενός νέου παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα