H ταινία "Tomb Raider" αποκτά sequel με νέο σεναριογράφο

H Lara Croft της Alicia Vikander θα επιστρέψει.

Ύστερα από μήνες εικασιών για ένα πιθανό sequel "Tomb Raider", φαίνεται ότι πλέον έχουμε την απάντηση.

Σύμφωνα με το Deadline, οι MGM και Warner Bros., τα στούντιο πίσω απ' το franchise, προσέλαβαν την Amy

Jump για να γράψει το σενάριο του sequel για το "Tomb Raider" του 2018.

Η Jump είχε προηγουμένως εργαστεί στο σενάριο του "High-Rise" με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston και συνέγραψε το σενάριο του "Free Fire" με πρωταγωνιστές τους Armie Hammer και Brie Larson. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή του sequel. H ταινία του 2018 είχε σεναριογράφους την Geneva Robertson-Dworet, που συνέγραψε το "Captain Marvel" και τον Alastair Siddons.

Η Alicia Vikander έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επιστέψει στον ρόλο της Lara Croft. Η ταινία του 2018 ενώ κατάφερε να αποφέρει $216 εκατομμύρια στο διεθνές box office, είχε κέρδος μόνο $58 εκατομμύρια στο αμερικανικό box office.

Η ταινία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτικούς, με ποσοστό 52% στο Rotten Tomatoes, ενώ μπορείτε να δείτε και τη δική μας άποψη για την ταινία εδώ.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.IGN GreeceΈχουμε την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπαςThe Lion King - Trailer 2The Addams Family - Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα