Πολύ κοντά στη συμφωνία νέου Star Wars saga ανακοινώνει η Πρόεδρος της Lucasfilm

Star Wars να φαν' και οι κότες!

Το τέλος του Skywalker saga θα φτάσει τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό δεν θα είναι το τέλος του "Star Wars", καθώς ετοιμάζεται μια νέα σειρά ταινιών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα την Προέδρου της Lucasfilm, Kathleen Kennedy (μέσω The Hollywood Reporter), οι σκηνοθέτες

David Benioff, D.B. Weiss και Rian Johnson σχεδιάζουν ένα νέο saga το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά την επόμενη δεκαετία.

"Αυτή η ταινία είναι η ολοκλήρωση του Skywalker Saga, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η ολοκλήρωση του Star Wars", είπε η Kennedy. "Συζητάω με τους Dan Weiss και David Benioff... και τον Rian Johnson. Και λέμε που θα πάμε μετά; Όλοι είχαμε συζητήσει για πιθανότητες, και τώρα τις κλειδώνουμε".

Σύμφωνα με την Kennedy, οι συζητήσεις οδηγούν σε σχέδια για την εξέλιξη του franchise για μια δεκαετία. "Ψάχνουμε το νέο saga. Δεν θέλουμε μια νέα τριλογία, κοιτάμε τι θα κάνουμε την επόμενη δεκαετία".

Αυτά τα νέα είναι ευχάριστα αν σκεφτεί κανείς ότι το στούντιο αποφάσισε να κάνει διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του "Rise of Skywalker".

Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Johnson να ξεκινά τη δική του τριλογία, οποία θα "παρουσιάζει νέους χαρακτήρες από ανεξερεύνητες μέχρι στιγμής γωνιές του γαλαξία". Όσον αφορά τους showrunners του "Game of Thrones", Benioff and Weiss, οι φήμες ήθελαν να δημιουργούν μια σειρά που θα λαμβάνει χώρα στην εποχή της Old Republic, εκατοντάδες χρόνια πριν τις ταινίες.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren και μάθαμε τις αντιδράσεις του Rian Johnson για το νέο trailer.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο μας αποκαλύψει το Star Wars Celebration.

IGN Greece Ο σκηνοθέτης του "The Last Jedi" αντιδρά στο trailer του "The Rise of Skywalker" Η ιδέα του βυθισμένου Death Star από το Force Awakens επιστρέφει για το Episode 9;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα