Ζαμπά: "Απίστευτη εμπειρία ο ΠΑΟΚ"

Ο Λέο Ζαμπά υπογράμμισε πως η εμπειρία του από την εφετινή με τον ΠΑΟΚ είναι απίστευτη, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη των φιλάθλων του "Δικέφαλου" του Βορρά, για την ομάδα τους. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του για την εφετινή σεζόν και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους "ασπρόμαυρους".

Αρχικά, ο Ζαμπά δήλωσε στο "ercadodofutebol.net.br"
της πατρίδας του: "«Σταδιακά και με σκληρή δουλειά, έδειξα το ποδόσφαιρο μου στην Ελλάδα. Ήμουν ευπρόσδεκτος και κέρδισα την αγάπη των Ελλήνων και κατάλαβα επίσης την αγάπη που έχουν την ομάδα τους. Είναι μία απίστευτη εμπειρία. Λατρεύω τους οπαδούς και το σύλλογο".

Σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ζαμπά δήλωσε: "Όλα τα παιχνίδια είναι... άγρια και αμφισβητούμενα αναφορικά με το αποτέλεσμα το οποίο θα έρθει. Οι ομάδες σκοράρουν αρκετά".

Τέλος, ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε: "Οι ήττες χρησιμεύουν επίσης και ως κίνητρο. Με αυτό, έχουμε επιστρέψει στην κορυφή και είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτό που θα συναντήσουμε στα προκριματικά".
Keywords
Τυχαία Θέματα