H EOK απάντησε έμμεσα στους αρχηγούς των ομάδων της Α2!

H EOK απάντησε έμμεσα στους αρχηγούς των ομάδων της Α2!basket1thanosΠέμ, 11/12/2020 - 17:35

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Α2, η Β' Εθνική, η Γ' Εθνική όπως και η Α1-Α2 Γυναικών έχουν διακοπεί προσωρινά (;) λόγω του... Covid-19.

Οι "φωνές" για συνέχιση των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ολοένα και πληθαίνουν, με τους αρχηγούς των 16 ομάδων της Α2 να ζητούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος με κοινή τους ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα (12/11).

Η ΕΟΚ

πήρε επίσημη θέση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα, έριξε το... μπαλάκι της ευθύνης για την συνέχιση των πρωταθλημάτων στους αρμόδιους φορείς. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε.

Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση».

ΕΛΛΑΔΑ - Ελλάδα - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων, που τελούν υπό την αιγίδα της, έγινε κατόπιν των δημόσιων ανακοινώσεων–εντολών για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19. Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 17:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα