Αποκάλυψη: Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κώτσιρας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο Δικέφαλο έχει ξεκινήσει με τον Όλαφ Ρέμπε και το τμήμα σκάουτινγκ να προετοιμάζονται για τον Γενάρη, αλλά και για το καλοκαίρι. Στην Τούμπα, γνωρίζουν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος από την άποψη πως δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι, αλλά και γιατί θα συνεχιστεί η σφιχτή οικονομική πολιτική που εφαρμόστηκε και το καλοκαίρι.

Όσες παρεμβάσεις γίνουν στην ομάδα, αν γίνουν, μεσούσης

της χρονιάς θα είναι πολύ περιορισμένες και κάτω από προϋποθέσεις. Αν για παράδειγμα έρθει μια πρόταση στην Τούμπα για την Δημήτρη Γιαννούλη και αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο παίκτης, τότε αυτό που θα γίνει πρώτα είναι να γίνει μια αξιολόγηση στο υπάρχον υλικό κι αν δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις τότε θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης τον Γενάρη.

Η προετοιμασία γίνεται περισσότερο για να είναι έτοιμο το τμήμα για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι όταν θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές. Στο Δικέφαλο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους τον Γιάννη Κώτσιρα.

Ο 27χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης από την περσινή χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με αποτέλεσμα φέτος να έχει έρθει η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ο Κώτσιρας εκτός από την ταχύτητα και τα ανεβάσματα του στα αντίπαλα καρέ, είναι αρκετά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή και την πορεία που θα διαγράψει στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να «χτυπήσουν« την πόρτα της Τρίπολης. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με την ομάδα του Αστέρα, όπως λένε στην πόλη της Αρκαδίας, να μην στέκεται εμπόδιο στο μέλλον του. Για τον Κώτσιρα είχε δείξει ενδιαφέρον το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε.

Στην πολύ καλή φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης ο Κώτσιρας είναι αναντικατάστατος. Εχει αγωνιστεί βασικός και στα 6 παιχνίδια της ομάδας του στη Super League, έχοντας μοιράσει 2 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα των Αρκάδων έχει αγωνιστεί σε 109 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 12 ασίστ. Επίσης, έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, σε εκτός έδρας φιλικό με την Τουρκία (30/05/2019, 1-2) και στο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020 με την Αρμενία (11/06/2019, 2-3).

Keywords
Τυχαία Θέματα